Bij veel luchtvaartmaatschappijen is het toegestaan om twee stuks handbagage mee het vliegtuig in te nemen. Maar helaas is dat binnenkort niet overal meer mogelijk.

Bij deze luchtvaartmaatschappij moet je binnenkort ook handbagage inchecken

Helaas, alles bij elkaar proppen gaat niet meer

Bij veel luchtvaartmaatschappijen is het toegestaan om twee stuks handbagage mee het vliegtuig in te nemen. Dit scheelt vaak weer lang wachten bij de bagageband; iets waar we allemaal een hekel aan hebben.

Helaas is dit feest voorbij als je vanaf november vliegt met Ryanair. De luchtvaartmaatschappij heeft besloten dat grotere stukken handbagage sowieso het ruim in moeten. Alleen tassen met de afmetingen 35x20x20 cm zijn nog toegestaan.

Te weinig ruimte
De reden waarom dit gemak van je af wordt genomen? Ryanair merkte dat veel mensen met twee grote stukken handbagage het vliegtuig in gingen, waardoor er te weinig ruimte was in de bagagevakken. Misschien heb je dit ook wel eens meegemaakt; een hoop mensen moeten dan alsnog hun bagage in laten checken.

Gelukkig gaat de nieuwe regel in zonder extra kosten, je hoeft dus niet te betalen voor het extra stuk bagage dat je incheckt.

Mocht je wel heel graag je koffer mee willen nemen in het vliegtuig, dan is priority boarding nog een optie. Maaaaaar… daar zit natuurlijk wel een prijskaartje aan. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten