Ryanair heeft van maandag 20 november tot en met vrijdag 24 november iedere dag een nieuwe aanbieding. Vandaag krijg je tot 10% korting op 1 miljoen stoelen.

Boek met Ryanair een vlucht naar Barcelona voor €9,99

En nee, het is níet te mooi om waar te zijn!

© Ross Parmly

Aanstaande vrijdag begint Black Friday. De saletraditie is overgewaaid uit de Verenigde Staten als de dag dat massaal kerstinkopen gedaan worden. En dat betekent dat we verschillende aanbiedingen en kortingen kunnen verwachten. Maar niet alleen deze vrijdag. De pret begint dit jaar extra vroeg bij Ryanair!

Week vol kortingen
Vanaf maandag 20 november tot en met vrijdag 24 november biedt de luchtvaartmaatschappij iedere dag nieuwe kortingen. In totaal krijgen er 500.000 (!) stoelen een stuk goedkoper prijskaartje.

Vandaag
Vandaag (dag 3) krijg je tot 10% korting op één miljoen stoelen. Dan moet je wel vóór donderdag 23 november een reis boeken tussen 1 december en 31 december 2017.

Enkeltje
Je kunt bijvoorbeeld naar Napels (Italië) voor € 12,74, naar Krakau (Polen) voor € 14,99 of naar Londen Stansted (Engeland)voor € 12,99. Bekijk de deals op de website van Ryanair. Een vlucht op het oog? Boek snel, want op is op. 

Nog meer korting
Dat is nog niet alles. Je krijgt vandaag tot 50% korting op autoverhuur. Ryanair verzekert je de allerlaagste prijs. Als je ergens een goedkopere deal vindt, mag je de auto gratis huren. Én je ontvangt 20% korting op een koffer van 20 kilogram als ruimbagage. 

Black Friday
In de Verenigde Staten vindt op 23 november Thanksgiving Day plaats. De dag ná de feestdag hebben de meeste mensen vrij van hun werk. Op die datum beginnen de meeste mensen met hun inkopen voor Kerstmis. Winkels spelen in op Black Friday door met verschillende kortingen en aanbiedingen zoveel mogelijk klanten te werven.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten