De naam geeft al een fijn vermoeden: deze roadtrip is ook nog eens super dicht bij huis, en wel onze oosterburen. Deutschland, mädchen! De roadtrip gaat door Beieren van Würzburg aan de Main naar Neuschwanstein en Füssen aan de voet van de Alpen.

Deze roadtrip in Europa is perfect voor Disney fans

De 'Romantische Straße', wat wil je nog meer


Disney-fans, verzamel een Spotify playlist (of een ouderwetse cd) met al je favortie Disney-soundtracks: we gaan op roadtrip langs kastelen! En langs valeien, bossen, grazige weiden en grote meren: oftwel, een real life sprookjesdecor. De roadtrip heet dan ook: de Romantische Strasse. 

Duitsland
De naam geeft al een fijn vermoeden: deze roadtrip is ook nog eens super dicht bij huis, en wel onze oosterburen. Deutschland, mädchen! De roadtrip gaat door Beieren van Würzburg aan de Main naar Neuschwanstein en Füssen aan de voet van de Alpen. Voor de meer visuele types:


Fietsen
Je kunt de route ook prima fietsen (als een fietsvakantie niet je grootste nachtmerrie lijkt), en daarnaast lópen veel mensen ook de route. Moet je iets langer vrij vragen van je werk... Maar zou kun je wel op je dooie gemakkie genieten van de middeleeuwse steden, prachtige natuur en die kastelen dus!

Kijkt u even mee?Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten