Wijnliefhebbers, opgelet. Wil je meer weten over wijnen uit de nieuwe wereld? Dan is deze treinreis door Napa, California voor jou.

Dit is de beste treinreis ooit voor wijnliefhebbers

Californiaaaa, here we coooome (Phantom Planet, remember)


Wijnliefhebbers, opgelet. Wil je meer weten over wijnen uit de nieuwe wereld? Dan is deze treinreis door Napa, California voor jou. De Napa Valley Wine Train, oftewel de wijntrein, (hoeveel beter klinkt dat wel niet), bestaat al jaren. De oude trein zelf en het interieur zijn een pláátje.

Luxe 
Het is bepaald geen Interrail, want de trein is voor korte afstanden. En er worden gerechten geserveerd die niet onderdoen voor een goed restaurant bij jou in de buurt (citroen ravioli met ricotta, iemand?). Vanaf 200 dollar kun je 1,5 met de trein reizen. Je krijgt daarbij een lunch van meerdere gangen, een wijnproeverij bij aankomst en een bezoek en wijnproeverij bij een wijngaard naar keuze. 


Kasteeltje meepakken
De omgeving van Napa is daarbij ook nog eens prachtig. Napa is in de Noord-Californië, nog boven San Francisco. Het klimaat is er perfect om zeeën met druivenranken te laten groeien en bloeien. Naast de indrukwekkende natuur zijn er ook kastelen die je kunt bekijken en bezoeken. Onze knieeën worden hier week van, niet overdreven. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten