Discovery Channel is op zoek naar een nieuwe stagiair(e). Een verhalenverteller om precies te zijn, die wel raad weet met tekst, film en fotografie.

Droomstage in de aanbieding: gratis de wereld over reizen met een vriendin

Weer eens iets anders dan koffie zetten en kopietjes maken


Schrijver, (amateur)fotograaf, reisfanaat, avonturier, allround creative? Melden! Voel je je aangesproken en zit je? Hier volgt namelijk het beste nieuws van de dag. 

Discovery Channel is op zoek naar een nieuwe stagiair(e). Een verhalenverteller om precies te zijn, die wel raad weet met tekst, film en fotografie. 

Where to miss?
Met deze kennis ga je vervolgens geen koffie zetten en kopietjes maken, nee, je reist (gratis) naar Japan, de Verenigde Staten, Duitsland, Kroatië en Zuid-Afrika om reisverslagen te maken voor de social mediakanalen van Discovery Channel. 

Wie nu denkt: ja maar, ja maar, ik vind citytrippen in m'n eentje niet leuk; geen zorgen. Je mag een plus één meenemen. 

De vorige stagiair
Nog niet overtuigd? Check dan even het Instagram-account van de huidige stagiaire, van wie je de taken gaat overnemen als je aangenomen bent. De 26-jarige Ben Mikha komt uit Nieuw-Zeeland en plaatst vrij jaloersmakende beelden op Instagram. Voorproefje: 


Bij interesse kun je een video van 30 - 60 minuten uploaden op YouTube ov Vimeo waarin je vertelt waarom jij de geschikte kandidaat bent om de wereld rond te reizen. Post daarbij een foto van een avontuur dat je ooit meemaakte, inclusief caption waarin je beschrijft wat er zo memorable is aan dat moment. 

De vacature sluit 17 december. Succes! Klein detail: de concurrentie is niet mals. Vorig jaar waren er zo'n 50.000 gegadigden.  Maar ach, nooit geschoten is altijd mis.. 
Meer informatie? 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten