Zelfs de vlucht is gratis!

Gratis overnachten in een romantisch Airbnb-verblijf op de Chinese Muur? Dat wil je en dat kan

Zelfs de vlucht is gratis!

Voor iedereen die haar relatie een nieuw leven wil inblazen, die nog nooit de Chinese Muur heeft bezocht en die wel van een originele slaapplek houdt. Grapje, IEDEREEN zegt 'ja' tegen een overnachting in een Airbnb'tje op de Chinese Muur, nietwaar?

In dit geval is de voorwaarde wel dat je van een winactie moet houden, een flink portie geluk moet hebben én beschikbaar moet zijn tussen 4 en 8 september (dan vindt de trip plaats).

What to do
Airbnb
opent voor één keer haar deuren van een van de torens op de Chinese Muur. Gratis! We horen je denken: slapen we dan op een matras op de grond? Neen. De kamer is ingericht met een romantisch bed (met - zoals je je vast kunt voorstellen - fantastisch uitzicht). Tijdens je verblijf kun je rekenen op een meergangendiner en wat acticiteiten betreft hoef je je ook geen zorgen te maken. Wat dacht je van een wandeltocht bij zonsopgang en kalligrafielessen? Zelfs de vlucht krijg je gratis! 


Meedoen?
Dan, het addertje onder het gras: het is een eenmalige winactie. Kansmaken? Ga naar de Airbnb website en geef antwoord op de volgende doordenker: “Waarom denk jij dat het juist nu belangrijker is dan ooit om culturele barrières te doorbreken? En hoe zou jij connecties en verbindingen bouwen tussen twee culturen?” 

Nog een addertje: er kunnen slechts vier mensen winnen. Deze vier mogen wel allemaal een plus één meenemen. De wedstrijd loopt tot 11 augustus. Succes! 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten