Mocht je jezelf nou een shocktherapie cadeau willen doen om van je clownangst af te komen, dan hebben wij de perfecte activiteit voor je.

Inpakken (of niet) die koffer: in deze bios bekijk je de film 'IT' omringd door clowns

Dit is toch niét te doen

© YouTube Still

Clowns. Ooit waren ze bedoeld als vrolijk vertier, maar inmiddels lijken er meer mensen rond te lopen die als de dood zijn voor de 'popmensen', dan mensen die er lol aan beleven. Mocht je jezelf nou een shocktherapie cadeau willen doen om van je clownangst af te komen, dan hebben wij de perfecte activiteit voor je. 

Even lekker naar de bioscoop
Hier moet je overigens wel je koffers voor inpakken, want het event vindt plaats in de Texaanse bioscoop Alamo Drafthouse Cinema in Austin. Welk event precies? Nou, - houd je vast - het kijken van de opnieuw verfilmde (135 minuten durende) horrirhit 'IT'. En dat alles terwijl je omringd bent door clowns. Ja.. clowns. En jijzelf mag ook verkleed komen. 

Nog even opfrissing nodig? 
Het horrorverhaal 'IT' werd ooit geschreven door de meester der horrorflims Stephen King. In 1990 werd het verhaal verwerkt tot tweedelige serie, maar nu is er dus een totaal vernieuwde bioscoopfilm van gemaakt. 

Nederland
Denk je, laat dat hele Amerika-gebeuren maar zitten, maar die film wil ik wél zien. Dat kan natuurlijk ook gewoon. De film zal vanaf 7 september in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. En daar hoef je (gelukkig?) niet als clown verkleed. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten