Bringing GLAMOUR into your daily life!

Ryanair komt met 1 miljoen tickets voor een spotprijs

Goedmakertje

Eerder deze maand schrapte Ryanair tweeduizend vluchten wegens 'een samenloop van omstandigheden', zoals de luchtvaartmaatschappij het zelf noemde. Om reizigers tegemoet te komen voor de onhandige actie, komen ze met een goedmakertje. De Ierse prijsvechter gooit één miljoen stoelen in de uitverkoop.

Voor een prikkie naar de zon
Hierbij gaat het om vluchten tussen 1 oktober 2017 en 28 februari 2018. In die periode zijn 25 bestemmingen vanaf Eindhoven Airport te boeken voor een schijntje van de prijs. Vanaf Maastricht worden twee bestemmingen aangeboden. 

Waar wacht je nog op
Nu staat RyanAir normaal gesproken al bekend als de luchtvaartmaatschappij met de scherp geprijsde tickets, maar nu krijgen we ze bijna cadeau. In oktober vlieg je bijvoorbeeld al voor €9,99 van Eindhoven Airport naar Londen. Een vlucht vanaf het Duitse Weeze naar het Griekse eiland Corfu kost je in november slechts €9,79 (!).

Op de blaren zitten
Op deze manier hoopt de luchtvaartmaatschappij zijn imago iets te verbeteren na het vluchten-schrap-debacle. De reputatie van Ryanair liep twee weken geleden een flinke deuk op toen bleek dat het bedrijf komende weken meer dan tweeduizend vluchten moet schrappen. Het Ierse bedrijf bracht toen naar buiten dat ze tussen de 40 en 50 vluchten per dag schrappen tot en met eind oktober. 

Zooitje ongeregeld
De reden? Dat is niet helemaal duidelijk. In een persbericht schreef Ryanair dat het te maken heeft met stakingen bij de luchtverkeersleiding in Frankrijk, vluchten gingen niet door vanwege het slechte weer en de vliegtuigmaatschappij moet piloten en cabinepersoneel vakantie geven de komende weken (wegens te veel openstaande vakantiedagen).

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten