De Amerikaans regisseur Wes Anderson weet in elke film weer een compleet sprookje neer te zetten. Niet gek dus, dat niet alleen hotels maar ook Airbnb eigenaren hun paleisje een flinke dot Anderson-magic geven.

Slapen in de Airbnb sprookjeswereld van Wes Anderson

Let's go to Canada

De Amerikaans regisseur Wes Anderson weet in elke film weer een compleet sprookje neer te zetten. Van behang tot aan het complete decor: the magic is on. Niet gek dus, dat niet alleen hotels maar ook Airbnb eigenaren hun paleisje een flinke dot Anderson-magie geven.

Mrs. Anderson's House
Het is onwijs jammer dat we niet door ons tv-scherm kunnen kruipen, wanneer we een Anderson-klassieker kijken (zoals The Grand Budapest Hotel). Maar dit Airbnb paradijsje in het Canadese Ontario is een ode aan Anderson's creativiteit. Het huisje, met twee slaapkamers, is volledig ingericht volgens de esthetiek van Anderson en draagt dan ook de naam 'Mrs. Anderson's House'.

Thema kamers
Denk aan felgekleurde popping kleuren, knusse plekjes om te zitten, snoepmachines, flink gevulde boekenplanken en speelse elementen. Elke kamer in het huis - van badkamer tot keuken - is volledig ingericht naar een film van Wes Anderson. Zo heeft een slaapkamer het mierzoete vintage thema van de film Royal Tenenbaums. Een andere kamer is ingericht naar de film Moonrise Kingdom, de woonkamer volgens Life Aquatic. Er is zelfs een Darjeeling Limited theekamer en een Rushmore kantoorkamer, als je even snel wat werk af moet krijgen. 

Centraal gelegen
Voor €168,- per nacht is het complete huisje voor jou. In totaal kun je er met vier personen overnachten. Het huisje, dat honderd jaar oud is, ligt in het culturele hart van County of Prince Edward. Wat toevallig ook een goede wijnstreek is. Binnen vijf minuten lopen ben je bij de Picton Main Street, waar je naar hartenlust kunt winkelen, eten en na een kort ritje met de auto ben je bij de Sandbanks beaches.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten