Kramp in je nek, slapende benen en een pijnlijke rug tijdens een langs vlucht: als je een beetje money to burn hebt, is dat binnenkort wellicht verleden tijd. Qatar Airways komt namelijk met luxe tweepersoonsbedden voor tijdens de vlucht.

Zo vliegt je vlucht voorbij: Qatar Airways komt met tweepersoonbedden

Met een flink prijskaartje eraan, dat dan weer wel


Kramp in je nek, slapende benen en een pijnlijke rug tijdens een langs vlucht: als je een beetje money to burn hebt, is dat binnenkort wellicht verleden tijd. Vliegmaatschappij Qatar Airways komt namelijk met luxe tweepersoonsbedden tijdens de vlucht van Londen naar Doha.

Omtoveren
Het bed staat in een speciale suite in de business class, de Qsuite geheten. Deze kan via verschuifbare panelen omgetoverd worden van een plek met stoelen, of 'slaapkamer' tot een afgeschermde vergaderruimte voor vier. Voor de important persons op deze wereld. 


Flink prijskaartje
Uiteraard is de suite voorzien van luxe zoals een entertainmentset met drieduizend (!) films, televisie en games, én hangt er een flink prijskaartje aan dit geintje: een retourtje in de meeste luxe klasse kost zo'n 3000 tot 4000 euro per persoon. Maar dan kun je (al knuffelend het je geliefde) wel zeven uur genieten van al die luxe. 

Nog even doorsparen
Op vluchten van Doha naar New York en Parijs moet het nieuwe business-concept binnenkort ook beschikbaar worden. Maar goed, voorlopig zit er voor ons maar één ding op: sparen, sparen, sparen. En lekker verder dromen. In ons eigen (niet vliegende) tweepersoonbed. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten