De meest romantische hotels binnen Europa

Boeken maar, dat weekendje weg!

Sky, Winter, Snow, Morning, Biome, Tree, Dome, Igloo, Architecture, Freezing,
Instagram

Interieur-stylisten Noëlle Baartmans en Evelyn Struik (presentatrice van Eigen Huis & Tuin) hebben een interieur-bedrijf genaamd ENstudios (volg op Instagram voor wooninspiratie) en hebben afgelopen zomer in Frankrijk elf huizen ingericht. Driemaal raden waar Noëlle en Evelyn maandelijks over schrijven voor Glamour?

In het kader van Valentijnsdag selecteert het duo de meest romantische hotels binnen Europa. Van stad tot zee en van woestijn tot sneeuw: voor ieder wat wils.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Hotel Costes in Parijs
Dit bericht bekijken op Instagram

Intimacy #hotelcostes #ruesainthonore #paris

Een bericht gedeeld door Hôtel Costes (@hotelcostes) op

Een hotel dat volledig rood-fluweel is en vol staat met de mooiste rozen, dat is nog eens Valentines proof. Tip: ga voor de meringue met frambozen als dessert en drink een Bellini aan de bar.

4 Hotel du Cap-Eden-Roc in Zuid-Frankrijk

Hotel du cap in Zuid-Frankrijk is perfect voor een romantisch weekend weg. Je hoeft het hotel niet te verlaten, want alles is in huis. Je vindt er zelfs een fijn winkeltje met leuke kimono's voor op het strand, en aan cocktailjurken ook geen gebrek.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen