Voor op je holiday bucketlist: 7 mooie hotels binnen en buiten Europa

Van Frankrijk en Marrakesh tot Malibu en Mexico

Property, Backyard, Table, Furniture, Tree, Wood, House, Yard, Landscaping, Interior design,
Instagram

Interieur-stylisten Noëlle Baartmans en Evelyn Struik (presentatrice van Eigen Huis & Tuin) hebben een interieur-bedrijf genaamd ENstudios (volg op Instagram voor wooninspiratie) en hebben afgelopen zomer in Frankrijk elf huizen ingericht. Driemaal raden waar Noëlle en Evelyn maandelijks over schrijven voor Glamour?

Deze keer vakantie-inspiratie. Van Frankrijk en Marrakesh tot Malibu en Mexico: zie hieronder een lijstje met de mooiste hotels.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Hotel Les Roches Rouges in Frankrijk

Les Roches Rouges ligt tussen Cannes en Saint Tropez, werkelijk alles ziet er te gek uit. Het hotel mixt verschillende stijlen: design, vintage en jonge kunstenaars. Als je in Zuid-Frankrijk bent, is dit zeker een bezoekje waard, overigens zijn de kamers ook echt een feest: van lampen, kussens en schilderijen tot boeken en kaarsen van Le Labo.

2 The surfrider Malibu

Dit hotel in Malibu is volledig geïnspireerd op de 'surf cultuur’. Qua interieur is er vooral gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals linnen en rotan. In The Surfrider staan ook allemaal te gekke stoelen van The Croft House (aanrader om te volgen op Instagram).

3 La Granja Ibiza

In 2017 woonde ik op Ibiza en dit is een van mijn favoriete plekjes. Je komt hier in een oase van rust midden op het eiland. Je kunt er cocktails drinken onder de boom en de gerechten worden allemaal gemaakt met producten van de Farm. De buitenmeubels zijn van @letspause.

4 Hotel San Cristobal

Dit hotel ligt in Todos Santos ( Baja California Mexico) en is ingericht met veel Mexicaanse en Marokkaanse invloeden. Je vindt er ook het allerleukste winkeltje waar je meteen de kussens, boeken en kaarsen uit het hotel op de kop kunt tikken.

5 Beldi Country Club in Marrakesh

De Beldi Counrty Club ligt net buiten de bekende medina en je hebt er de allermooiste Rozentuin. De kamers zijn met veel bonte kleuren ingericht. Veel spullen kun je terug vinden op de markt om mee naar huis te nemen. Extra handig: via het hotel kun je je nieuwe aankopen thuis laten bezorgen.

6 Coqui coqui in Tulum

Naast betonnen vloeren, de mooiste stenen muurtjes en mariabeeldjes, is er ook een hotelshop met eigen geurkaarsen, kamersprays en parfums die je ook online kunt bestellen.

7 The Cape Hotel in Mexico

Dit hotel is ingericht door een Spaanse interieur-designer. Op je kamer kun je relaxen op oranje togo bank van Ligne Roset en op het balkon vind je zelfs een schommelstoel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen