Dit zijn de goedkoopste steden in Europa voor een citytrip

Hartstikke mooi én budgetproof

city-trips-europa-goedkoopStreet Style - New York Fashion Week September 2018 - Day 8Street Style - New York Fashion Week September 2018 - Day 8
Christian VierigGetty Images

De grenzen zijn weer open en vliegtickets zijn nu relatief goedkoop; mocht je nog even ertussenuit willen, is een citytrip in Europa altijd een optie. Twijfel je nog over een bestemming? De website Post Office zet de tien goedkoopste steden onder elkaar, zodat jij genoeg geld overhoudt voor leuke restaurantjes, winkels en een extra cocktail. Cheers!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Vilnius, Litouwen

De hoofdstad van Litouwen, Vilnius, staat met stip op nummer één. Voor een kopje koffie betaal je hier gemiddeld €1,40.

In Litouwen geldt op dit moment code geel, dit betekent dat het land veilig is. Check voor je op reis gaat altijd de website van het RIVM.

3 Warschau, Polen

De Poolse hoofdstad Warschau is meer dan twee keer zo groot als de een-na-duurste stad van Europa: Amsterdam. Genoeg te doen dus!

In Polen geldt op dit moment code geel, dit betekent dat het veilig is. Check voor je op reis gaat altijd de website van het RIVM.

4 Istanboel, Turkije
Dit bericht bekijken op Instagram

#sulemaniye #istanbul #turkey

Een bericht gedeeld door Igor Pevnev (@igorpevnev) op

Istanboel in Turkije staat op de vierde plek. Hier betaal je in een restaurant gemiddeld €1,40 voor een Coca Cola.

In Turkije geldt op dit moment code oranje, dit betekent dat het wordt afgeraden om dit land te bezoeken. Check voor je op reis gaat altijd de website van het RIVM.

5 Boekarest, Roemenië

Een museum bezoeken in de Roemeense hoofdstad Boekarest? Je bent voor het populairste museum €2,20 kwijt.

In Roemenië geldt op dit moment code oranje, dit betekent dat het wordt afgeraden om naar dit land af te reizen. Check voor je op reis gaat altijd de website van het RIVM.

7 Riga, Letland

Riga in Letland is goedkoop én de ideale plek voor mooie Instagram foto's.

In Letland geldt op dit moment code geel, dit betekent dat het veilig is. Check altijd voor je op reis gaat de website van het RIVM.

9 Moskou, Rusland

Door het kleurrijke Kremlin in de Russische hoofdstad Moskou en de goedkope prijzen is deze stad een must-visit.

In Rusland geldt op dit moment code oranje, dit betekent dat het wordt afgeraden naar dit land af te reizen. Check voordat je op reis gaat altijd de website van het RIVM.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen