De perfecte locaties voor een weekend weg in de natuur

Een weekend weg in de bossen hoeft geen 'back to basic' vakantie te zijn

tree, beauty, standing, brown, fashion, grass, woody plant, photography, fun, branch,
Glamour - Jasper Rens van Es

De zomer voelt al zo lang geleden, dat je je best moet doen om je vakantie te herinneren. De winterdip sluipt er langzaam in en je hebt weinig tijd om stil te staan bij het feit dat de herfst een prachtig seizoen is. Kortom: je hebt gewoon een weekend weg nodig om weer even bij te tanken en dan het liefst in de natuur. Een weekend weg in de natuur klinkt voor de meesten misschien meteen als back to basic, maar dat hoeft niet zo te zijn. Wij verzamelden de mooiste
vakantie hotspots in de natuur, die perfect zijn om je herfstvakantie 2019 in door te brengen en beschikken over de nodige luxe die je hebt verdiend.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Les Cabanes de Rensiwez

In de Belgische Ardennen vind je de accommodaties van Les Cabanes de Rensiwez. Zij verhuren prachtig uitziende boomhutten en huisjes aan de rivier. De Cabanes-huisjes zijn ingericht met natuurlijke materialen en kleuren - van linnen spreien tot een bad van ton. De open haard en de sauna maken de hutten van Les Cabanes de Rensiwez compleet voor het perfecte weekendje weg in de bossen.

2 Cabiner

Wil je overnachten in de Nederlandse wildernis? Dan is dit idyllische plekje in Drenthe misschien wel iets voor jou. Om bij Cabiner te komen moer je een stuk wandelen, het ligt dus echt midden in de natuur en dat maakt de ervaring extra speciaal. Steek na de wandeling de haard aan, trek een fles wijn open en kom helemaal tot rust in het huis om het plaatje compleet te maken.

3 Nutchel Cabins

De Nutchel cabins in Limburg zijn de perfecte getaways om aan de drukte van de stad te ontsnappen. Je kunt je verblijf in de 'cosy cabins' zo luxe maken als je zelf wilt. Ga je voor een huis hoog in de bomen met een hot tub, een romantische cabin aan het water of een simpele 'sweet' home? Voor welke accommodatie je ook kiest, in de Nutchel's kampeer je très glamoureus (the way we like it).

4 Soho farm house

Het Engelse Soho farm house is de perfecte plek om tot rust te komen. De farm is Instagrammable ingericht en in het winkeltje die bij de accommodaties hoort kun je alle mooie spullen kopen die ook in de kamers staan. Je voelt echt de countryside van Engeland als je er verblijft. De huizen staan midden in de natuur en je kunt er heerlijk paardrijden, varen, fietsen of ontspannen in de spa.

5 Chateau de Villette

Net buiten Parijs ligt chateau de Villette, een luxueus B&B kasteel met een historische inrichting. Het heeft ruime slaapkamers en kijkt uit op prachtige tuinen. Chateau de Villette is een populaire trouwlocatie. Als je hier wil trouwen kun je alles in één keer regelen, van de catering tot de fotograaf en de decoratie. In de buurt van het chateau is ook genoeg te doen. Zo kun je er golven, fietsen, wandelen en een bezoek brengen aan de prachtige omliggende dorpen Dijon en Beaune.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen