Dit waren de allerpopulairste Airbnb's van de afgelopen jaren

Goed nieuws, ze zijn allemaal nog te boeken. Waar gaat de reis heen?

Airbnb
Airbnb

Je kan naar de mooiste locatie op vakantie gaan, maar als je slaapplek niet fijn is, heeft het een grote invloed op je reis. Sterker nog: onze lievelingsvakanties bestaan vaak uit het boeken van een mooie Airbnb (het liefst met zwembad) en dan gewoon... Genieten van het mooie huisje.

De onderstaande Airbnb's werden het allermeest opgeslagen in de wishlists van de afgelopen jaren. Goed nieuws, ze zijn allemaal nog te boeken. Waar gaat de reis heen?

Advertentie - Lees hieronder verder
1 2019 - Santa Catarina, Brazilië
Airbnb
Airbnb

Bij het zien van dit ongelooflijke huisje op de rotsen van het strand in Brazilië gaat ons hartje sneller kloppen. Hier kom je echt tot rust. Het uitzicht en de mid century modern architectuur maken dit onze droomlocatie. En niet alleen die van ons: afgelopen jaar werd dit huisje op de meeste wishlists opgeslagen.

2 2018 - Santorini, Griekenland
Airbnb
Airbnb

Het Griekse Santorini is alsof je een ansichtkaart instapt. De prachtige wit-met-blauwe huisjes zijn iconisch. Wil jij het eens met je eigen ogen zien, en dan ook in één van die iconische huisjes overnachten. Dit huisje in Santorini is zeker de moeite waard. Kijk vanuit de hot tub uit over de zee. Romantischer kan het niet.

3 2017 - Phuket, Thailand
Airbnb
Airbnb

Kijk, dit is nou nog eens een goede deal: veel van de Airbnb's in deze lijst zijn aan de prijzige kant, maar dit luxe appartement mét zwembad is al te boeken vanaf ongeveer €50 per nacht. Niet slecht.

4 2016 - Kaapstad, Zuid-Afrika
Airbnb
Airbnb

Staat er een tripje naar Kaapstad op de planning? Als dat nog niet zo is, dan is dit belachelijk mooie appartement misschien een reden om die knoop eindelijk door te hakken. Er is plek voor zes gasten, en de uitzichten over de Atlantische Oceaan zijn de reis al 100% waard.

5 2015 - Balian Beach, Bali
Airbnb
Airbnb

Alsof je nog meer redenen nodig had om naar Bali te gaan. Dit paradijselijk mooie huisje in Balian Beach, Bali met prachtige tuin en zwembad is de ultieme manier om het eiland te ervaren. Hij werd in 2015 het vaakst in Airbnb-wishlists opgeslagen.

6 2014 - Mayne Island, Canada
Airbnb
Airbnb

Dit schattige huisje op Mayne Island (in de buurt van Vancouver) lijkt wel uit een sprookjesboek te komen. on your radar yet, what are you waiting for? With a whimsical exterior and a cozy interior, it'll turn every trip into a magical excursion. Not to mention, the beach is a short walk from the earth home. What more could you ask for?

7 2013 - Isla Mujeres, Mexico
Airbnb
Airbnb

Dit huis ging aardig viral, want... Nou ja, kijk even naar de foto's. Het iconische Seashell House in Isla Mujeres (Mexico) werd te huur aangeboden op Airbnb en wie zou hier nou níet een weekje willen logeren? Just think of all the 'grams... Check vooral ook even het bizarre interieur.

8 2012 - Pioneertown, Californië
Airbnb
Airbnb

Hands down onze favoriete keuze: iedereen zou eens een paar nachten in de Californische woestijn door moeten brengen. In het wonderlijke Pioneertown (waar je trouwens ook een ouderwetse Western-filmset en motel vindt) staat je dit huisje in de woestijn. Absolute stilte behalve af en toe een woestijndiertje dat je porch voorbij schiet. 's Nachts stralen de sterren feller dan je ooit hebt gezien.

9 2011 - Florence, Italië
Airbnb
Airbnb

De populairste Airbnb van 2011 was een prachtige villa in de buurt van Florence (Italië). Begrijpelijk, want dit prachtige, beschutte huisje is de perfecte plek voor een rustvakantie met vrienden, er is namelijk plek voor meer dan zestien mensen. Het is ook dé ideale trouwlocatie – daar is zelfs een speciaal 'theater' voor ingericht. Hij is gewoon te boeken, de komende maanden, met nog best veel vrije plekken! In juni zit-ie aardig vol, want ja: wedding season.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Reizen