Glamour's Lara vertelt over haar geliefde Parijs:
"Van jongs af aan heeft Parijs een speciale aantrekkingskracht tot me gehad, maar ik werd pas echt verliefd op de stad toen ik er een aantal jaar geleden een half jaar ging wonen voor mijn studie. Hoewel je misschien niet zo snel naar een stad zou trekken in de zomer, is een bezoekje brengen aan Parijs naar mijn idee áltijd een goed idee.
Je kunt er alles; genieten van het lekkere weer terwijl je door pittoreske straatjes loopt of struint langs de Seine, afkoelen in een van de talloze musea (met airconditioning) terwijl je wordt geïnspireerd door de grootste meesters (denk aan Musée D'Orsay, Musée Picasso of Musée Rodin), hydrateren bij de leukste cafeetjes (Café Hibou in het 7de of Café de la Poste of Cafe Charlot in het 3de arrondissement) en volledig tot rust komen in weelderige parken (Jardin du Luxembourg en Parc des Buttes-Chaumont blijven mijn grote favoriet).
Natuurlijk zijn de opties in deze stad eindeloos, en zou ik makkelijk een ultra-lange lijst kunnen maken met mijn favoriete hotspots, maar houd ik het nu beperkt tot mijn favorieten die vooral perfect zijn in de zomermaanden. Enkele van mijn favoriete hotels om te overnachten zijn Hotel Paradis, Hotel Amour of Le Pigalle - charmante, middelgrote hotels waar je heerlijk vertoeft in het levendige 9de arrondissement dat vol zit met barretjes en leuke restaurants.
Elke keer als ik in Parijs ben breng ik een bezoek aan concept store The Broken Arm dat vol hangt met moois van Jacquemus, Helmut Lang en Prada, waar je tevens buiten een heerlijke zelfgemaakte citroenlimonade kunt drinken. Een andere plek die ik altijd bezoek is de Farmacie, waar je allerlei fijne producten vindt zoals mijn favoriete Klorane droogshampoo en het micellair water van Bioderma. Daarna ga ik opzoek naar de mooiste vintage tijdschriften in boekhandel Ofr. dat zich vlak daarachter bevindt. De mooiste sieraden vind je bij White Bird. Eten doe ik het liefst bij een overheerlijk Italiaans restaurant Le Cherche Midi, bij Le Relais de l'Entrecote (dat is tevens het enige dat op de menukaart staat maar bereid tot in perfectie) en het Japanse Nanashi.
Maak je vakantiedag af door een klassieke champagne macaron te halen bij Pierre Marcolini en die op te eten op een van de vele bankjes midden in mijn favoriete buurt, het 6de arrondissement, rondom de quartiers van St. Germain en place L'Odéon."