De Nederlandse Sterre (21) reist Australië door. Op haar Instagramaccount 'a.naked.girl' deelt ze vakantiekiekjes van haarzelf, naakt.

De Nederlandse Sterre (21) reist naakt door Australië

De Nederlandse Sterre (21) reist door Australië. Op Instagram post ze verschillende vakantiekiekjes van zichzelf. Naakt.

A Naked Girl
Ongeveer 77.900 mensen volgen haar account, a.naked.girl. Ze legt vast wat een backpacker in Australië normaal gesproken doet, maar dan zonder kleren. Poedelnaakt op een strand, poedelnaakt in een bos en poedelnaakt in een appartement. Oké, af en toe met een hoofddeksel op.

Inspiratie
Volgens de Britse nieuwssite Daily Mail besloot Sterre haar naaktheid in de wildernis vast te leggen nadat ze de Instagramaccount getnakedaustralia ontdekte: “Het veranderde mijn leven, het inspireerde me. Het zag eruit alsof de mensen op de foto’s een leuke tijd hadden en ik besloot dat ik het moest proberen.”

Mooie van naakt zijn
Wat haar zo aantrok in het naakt zijn? “De sensatie van vrijheid, de adrenaline, de prachtige aanraking van de wind op je huid.” Sterre hoopt in de toekomst alle landen ter wereld (naakt) te bezoeken.

Body positivism
De reacties op haar posts motiveerden de Nederlandse om door te blijven gaan met de naaktfoto’s. Veel mensen laten haar weten dat ze het ook fijn vinden om naakt te zijn, maar dat hun omgeving dat vaak niet toelaat.

“Ik wilde hen helpen dat te veranderen”, aldus Sterre. “Dat doe ik via Instagram. Ik probeer positiviteit te verspreiden als het om een naakt lichaam gaat. Daarnaast vind ik het belangrijk om mensen te laten zien dat naakt zijn niet seksueel of raar is.”

Sterres posts
Overweeg je ook meer naakttijd door te brengen in de wildernis? Laat je inspireren door Sterres Instagramposts:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten