Glamour selecteert de beste slaapplekken, winkels, restaurants en activiteiten in Marrakech, Marokko.

De ultieme Marrakech travelguide voor vrouwen

Marrakech zindert en tintelt, en toch zijn er ook oases van rust. Influencer Yusra Idrissi deelt haar insidertips, zodat jij niet meer hoeft te zoeken.

Op net geen vier uur vliegen van Amsterdam ligt een waar paradijs voor iedereen die van warmte, lekker eten, shoppen en geschiedenis houdt: Marrakech. De geliefde stad van Yves Saint Laurent, die er zijn oase van rust vond en inspiratie opdeed. En dat snappen we, want als je de eerste de beste markt oploopt, word je overspoeld door alle indrukken. Overal is kleur, geur en geluid.

Online onderneemster Yusra Idrissi (25) heeft een populair blog en Instagramaccount onder de naam Moroccan Musthaves. Haar eerste keer Marrakech kan ze zich niet herinneren, want toen zat ze nog bij haar moeder in de buik, maar daarna volgden jaarlijkse bezoekjes, waarin haar liefde voor de stad is ontstaan. Inmiddels staat de teller op dik veertig keer. Yusra kent dan ook als geen ander de beste en leukste adressen. Yusra: “Marrakech is niet alleen hip – er wordt iedere dag wel een nieuwe hotspot geopend – maar het is ook een stad die haar authenticiteit heeft weten te behouden. Midden in de eeuwenoude soeks kun je zomaar tegen een cool café aan lopen met uitzicht op een markt waar alles nog met de hand wordt gemaakt.” Speciaal voor Glamour stelde ze een lijst samen met de must-sees van Marrakech.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten