Bringing GLAMOUR into your daily life!

Dit zijn de modehits voor in je vakantiekoffer

Hands up als je op vakantie ook 3/4 van de tijd in een vijf jaar oud jurkje en zes jaar oude shorts loopt. Teenslippers eronder, klaar. Heerlijk, we snappen het helemaal. Maar voor de vakantiefoto's pakt het wat minder lekker uit. 

Zomergarderobe
Tijd dus om deze zomer te investeren in een verzorgde zomergarderobe. Glamour verzamelt de grootse zomerhits die regelrecht je koffer inkunnen. Alle kledingstukken zijn van Vero Moda. Hier vind je namelijk alles bij elkaar. Van klassieke streepjes tot de meest geziene modehits (glitter-trainingspak, iemand?). En, heel de collectie van Vero Moda heeft een fijne prijs.

Tip
Ga eerst door je kledingkast voordat je gaat shoppen. Waar heb je al genoeg van? Shorts? Ga dan voor de statement tops. Of koop enkel een luchtige blazer om 'oude' outfits een update te geven. 

Hét item
Onze favoriet van deze zomer is de overslagjurk. Deze vriendin is multifunctioneel. Op koude dagen knal je er een statement shirtje onder (print op print is winnen). Hij kan losjes over je bikini als je wegzweet. En 's avonds is ie super sexy met hakken en goede oorbellen. 

Kijken, kijken
Ook fijn, Vero Moda heeft bewegende beelden van de shoots. Waardoor je de kleding beter in actie ziet. Bij-effect: we willen op vakantie, nu, nu, nú. 
Ondertussen ook bij Vero Moda: Win een vakantie!
Maak bij besteding vanaf € 35 kans op een 8-daagse all-inclusive vakantie van Corendon voor 2 personen naar Sardinië.  Of win een van de 80 VERO MODA outfits ter waarde van € 75.
Vraag in jouw VERO MODA winkel naar de voorwaarden.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten