Fashion Features Editor Stephanie blogt over de avonturen die ze meemaakt op de redactie van Glamour.

SHOPPING

Stephanie's diary #3

“Wat een droomleven,” verzuchtte een oud-klasgenoot toen ik haar over mijn baan vertelde. Het is ook bikkelhard werken, hoor. Haastte ik me te zeggen. Maar toen ik vorige week in het vliegtuig naar huis zat, kon ik alleen maar denken: ze heeft gelijk. Een dag eerder was ik op uitnodiging van Karen Millen naar Londen gevlogen. Het Britse modelabel had een kamer geregeld in het spiksplinternieuwe Hoxton Hotel

Bij binnenkomst voelde het alsof ik in een Pinterestfoto was ingestapt. De lobby stond vol retro designmeubels. Aan de muur hing een verzameling sierlijsten vol abstracte illustraties, die ik het liefst linea recta zou overplaatsen naar mijn woonkamer. Ik sliep in een bed waar ik nog steeds van droom: knisperwitte lakens en zes kussens voor mij alleen.

’s Middags was er tijd over voor een bezoek aan het Design Museum, waar nu de modetentoonstelling Women Fashion Power is. Met het team van Karen Millen aten we ’s avonds in Social Eating House, waar ik de lekkerste humus ooit at. De volgende ochtend liepen we na een powerjuice van boerenkool, komkommer en gember naar de presentatie in Covent Garden.

Voor de lente/zomercollectie was het ontwerpteam geïnspireerd door stijliconen als Caroline de Maigret, Kate Moss en Farah Fawcett, zo was te zien aan het moodboard. Daardoor zit de collectie vol veelzijdige basisstukken, waarmee je hun jaloersmakende je-ne-sais-quoi kan nabootsen. Zoals een bikerjack met franjes, een gestreepte, wijdvallende hogetaillebroek en een enkellange zwarte bohemien jurk.

Klik verder in de gallery voor mijn favorieten.

TOP
Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten