Generation Glamour-vrouwen Aranka van Voorden en Christel van der Nol zijn bloggers.

Aranka van Voorden en Christel van der Nol

Bloggers

Sporten en gezond eten maar... ook M&M’s en taart op het menu. Aranka van Voorden (27) en Christel van der Nol (30) bloggen over a fit & healthy lifestyle en inspireren daarmee 150.000 vrouwen over de hele wereld. 

Aranka: “We waren allebei veel aan het sporten en aan het instagrammen. Daarop kregen we veel commentaar. Zo van: moet je nou alweer laten zien dat je naar de sportschool gaat? Daarom besloten we samen een apart account te beginnen. We noemden het #fitgirlcode, we zien het als een code to a fit and healthy lifestyle. Het gaat niet alleen om sporten en jezelf afmatten, maar ook om de lifestyle eromheen. Fit en gezond zijn, terwijl je ook af en toe M&M’s eet en een wijntje drinkt. Binnen een maand hadden we tienduizend volgers. De teksten onder de posts werden toen steeds langer, want we wilden ook iets vertellen over die leuke bikram-yogales of dat voedingsschema. Daarom zijn we een blog begonnen. Inmiddels bereiken we 150.000 vrouwen over de hele wereld.”

Christel: “Ik ben de afgelopen anderhalf jaar veel afgevallen door te sporten en gezond te eten. Als reactie daarop kreeg ik steeds meer vragen van mensen. Hoe heb je dat gedaan, kun je me helpen? De weg die ik heb afgelegd, laat ik zien op ons blog. 

Ik werd op een dag wakker en dacht: het is tijd om alle crap uit mijn leven te verwijderen. Ik ben drie tot vier keer in de week gaan sporten en gezond gaan eten. In het weekend kan ik dan gerust een taartje eten op een verjaardag, want je moet wel kunnen genieten. Ik ben een stuk gelukkiger met mezelf en heb meer energie. Misschien dat ik nog één keer per week ’s avonds op de bank lig, maar voor de rest ben ik altijd bezig. Sporten, naar vrienden of familie. Niks mis met een avond televisie kijken, maar ik voelde me er niet meer happy bij. Door te vertellen hoe ik het heb aangepakt, kan ik anderen inspireren.”

Aranka: “Ik had altijd last van kwaaltjes zoals blaasontsteking. Sinds ik gezonder leef, heb ik dat niet meer. Ik gun dat anderen ook. Het klinkt misschien simpel, maar als iemand tegen mij zegt: ‘Je hebt me geholpen om gezonder te worden’, dan word ik daar heel blij van. Het is zo cool als een collega die normaal gesproken niet uit haar stoel te trekken is, opeens gaat hardlopen. Making people healthy, one girl at the time – dat is onze missie.” 

Volg Aranka en Christel op InstagramTwitter en Facebook

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten