Dit is de beste dagcrème volgens visagisten en influencers

En deze dagcrème is dus budget proof

She has a captivating beauty
svetikdGetty Images

Sommige moeders of oma's smeren als sinds jaar en dag dezelfde gezichtscrème. Zo zijn er legendarische verhalen over bejaarde vrouwen met een tophuid dankzij, menen zij, de crème van Nivea. Anderen zitten meer in een duurder segment.

De dagcrème die je nú altijd en overal voorbij ziet komen, is de Embryolisse Lait-Creme Concentre. De Franse Embryolisse gaat ook al generaties mee, maar de tube doet het nu weer heel goed op Instagram. In elk badkamerkastje van welke blogger of influencer ook zie je hem staan. En visagisten zweren erbij tijdens fotoshoots en fashion weeks.

Bestel hier de Embryolisse Lait-Creme Concentre

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Er zitten veel goede ingrediënten in, maar niet alles heeft een hoog percentage. Voor mensen met een gevoelige huid is dit ideaal. De crème is niet te dun en niet te dik, ruikt lekker 'zalverig' maar niet te sterk, hij trekt snel in maar is ook aardig vet. De perfecte balans dus.

De crème is in te zetten als dagcrème, hij maakt je huid iets egaler en kalmeert rode en droge plekken. Maar de visagisten zweren er bij omdat het je huid zijdezacht maakt voor een goede laag make-up. Zij gebruiken 'm dus als make-up primer.

Shoppen met korting
De crème is te krijgen bij Douglas. Goed nieuws: op zaterdag 6 april is het weer National Glamour Day. Op die dag krijg je op vertoon van Glamour's aprilnummer twintig procent korting op heel veel merken, waaronder Douglas. Normaal gesproken is de Embryolisse-crème €20,35, maar tijdens NGD ben je maar €16,28 kwijt. Benieuwd waar je op 6 april nog meer korting krijgt? Bekijk alle merken die meedoen hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events