Dit is wat smeren (met de juiste producten) met je huid doet

En zo krijg je een gepersonaliseerd skincare advies van experts

producten-skincare-effecten-huid
Christopher Campbell


Het lijkt misschien niet altijd zo (sommige mensen zijn érg goed in camouflage), maar iedereen heeft wel eens last van huidproblemen. Acne, irritatie, een vette of juist droge huid, puistjes: het zijn allemaal oneffenheden die we liever kwijt dan rijk zijn.

Een voordeel aan social media is dat steeds meer mensen open zijn over hun oneffenheden. Want daardoor zijn er ook mensen die de oplossing delen. Komen wij er meteen achter welke producten we kunnen gebruiken om zelf dat flawless perzikhuidje te krijgen.

Vóór en na skincare
Een goed voorbeeld van een influencer die van haar huidproblemen af kwam en haar skincare routine deelde, is Stephanie Broek. Voor Glamour maakte ze in april een vlog waarin ze haar huid vóór en na het gebruik van huidverzorgingsproducten liet zien:

Paula's Choice
De producten die al het verschil van de wereld maakten voor Stephanie waren (vooral) die van Paula’s Choice. Lucky for all of us is dit luxe skincare merk op 18 november aanwezig bij het Glamour Beauty Festival. De huidexperts van Paula’s Choice staan hier voor je klaar om je huidtype te analyseren en je zo gepersonaliseerd advies te geven. Weet je meteen welke producten jij in het vervolg moet opsmeren om je huid te transformeren à la Stephanie.

Masterclass
Als je het pand écht wil verlaten als skincare expert, kun je ook nog naar de masterclass van Paula’s Choice gaan. Hier leer je alles wat er te weten valt op het gebied van huidverzorging.

Facial bij Neoderma
En wil je je skincare routine helemaal optimaliseren, dan moet je tijdens het Beauty Festival ook langs de stand van Neoderma gaan. De experts van dit innovatieve huidverzorgingsmerk geven je ter plekke een facial én beantwoorden al je vragen over hoe je jouw huid het beste kunt behandelen.

Bekijk wat je nog meer kunt verwachten op het Glamour Beauty Festival
en koop je ticket hier.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events