Influencers Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees geven de beste spaartips tijdens Glamour's Money Talk

Genoeg geld voor die ene jurk, om op vakantie te gaan met je vrienden én dat koophuis later

rabobank-glamour-money-talk
Simon Maage

Wil je met Lizzy van der Ligt en Yuki Kempees in gesprek over geld? Het koppel geeft de beste spaartips tijdens een event in de A’dam Toren in Amsterdam aanstaande zaterdag (gratis entree!).

Lees het artikel hieronder voor meer informatie en meld je aan.

Tip: als je je herkent in onderstaande situaties, is de Money Talk zéker iets voor jou.

Optie 1: Je leeft aan het einde van de maand alleen nog maar op kant-en-klaarsalades omdat je geld voor deze maand al láng op is en je loon pas over een week komt.

Optie 2
: Jouw antwoord op de vraag van je vriendinnen of je mee wil naar Bali / De Efteling / de bioscoop is: “JA, maar ik kan het niet betalen..”

Optie 3
: Je krijgt spontaan een paniekaanval wanneer je de woorden 'lening', 'studieschuld', 'hypotheek' en 'koophuis' hoort.

Zijn alle opties op jou van toepassing? Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Daarom organiseren Glamour en de Rabobank een Money Talk met onder anderen Yuki Kempees en Lizzy van der Ligt.

Money, money, not that funny
Uit onderzoek van de Rabobank blijkt dat meer dan één derde van de Nederlanders tussen de 20 en 45 jaar minder dan €3.000 spaargeld heeft. Dat is bar weinig, als je bedenkt dat je maandelijks financiële tegenvallers kunt verwachten, we gemiddeld ongeveer €12.000 eigen geld moeten inleggen bij een koophuis en we (zoals het er nu naar uitziet) moeten doorwerken tot we 71 jaar oud zijn.

Let's talk money, baby

Rabobank en Glamour vinden het belangrijk dat je meer met je geld leert te bereiken, zodat je nu én later geen geldzorgen hebt. Daarom organiseren we een Money Talk, waarin je in één middag een stoomcursus 'financieel weerbaar worden' krijgt. Experts van de Rabobank leggen uit waarom het opbouwen van een groter bedrag noodzakelijk is, wat je mogelijkheden zijn en wat je al kan bereiken met slechts vijftig euro per maand.

Saving is caring
Tijdens de Talk kun je zelf alle vragen stellen die je altijd al hebt willen weten én krijg je tips van mensen die al een behoorlijk centje opzij hebben gezet. Denk niet alleen aan Glamour's columnist Yuki en influencer Lizzy, maar ook aan Glamour's hoofdredacteur Anke de Jong en eigenaar van How2SpendIt.nl Renée Lamboo, die al hun geheimen tot financieel succes met je delen.

Zien we je daar?
De Money Talk vindt plaats op zaterdag 10 november van 13:30 tot 16:00. Tijdens het evenement komen Glamour, Rabobank en influencers bij elkaar in The Press Room in de A’dam Toren in Amsterdam, en jij kunt daar bij zijn. Schrijf je gauw in en wie weet zien we jou – samen met een vriendin – tijdens de Money Talk.

Aanmelden (edit: je kan je niet meer aanmelden)

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events