producten-moroccanoil-stylen-verzorgen-haar
Moroccanoil

We worden overspoeld met haarproducten: shampoo, conditioner, masker, stylingspray, olie, volumepoeder, noem maar op. Niet zo gek dat we een hoop producten gebruiken, maar eigenlijk niet echt weten of het goed voor ons haar is.

Wat voor de een goed werkt, kan voor de ander juist het tegenovergestelde effect hebben. Daarom is het belangrijk te weten welke producten je haar verzorgen en welke producten je het beste links kunt laten liggen.

De oplossing
Een merk dat zich focust op de juiste behandeling van je haar, is Moroccanoil. Alle producten van het merk zijn gebaseerd op een voedende, antioxidantrijke arganolie. Wat dat betekent? Dat de producten je haar niet alleen in model brengen, maar ook verzorgen.

Moroccanoil

Treat yourself
Het product dat hierbij onmisbaar is, is Moroccanoil Treatment. Deze olie voedt en herstelt beschadigd haar, zonder het vet te maken. De omega-3 oliën, vitaminen en vetzuren zorgen voor een glanzende, gladde coupe. Extra fijn: het goedje is geschikt voor ieder haartype.

Glamour Beauty Festival
De basis is er. Ben je nu benieuwd welke producten er nog meer geschikt zijn voor jouw haartype? Kom dan op zondag 18 november naar het Glamour Beauty Festival in het Koninklijk Instituut voor de Tropen.

Verzorgen en stylen
Tijdens het festival kun je terecht bij de stand van Moroccanoil, waar professionals je haar voor je doen. Denk beach waves, de perfecte blow-dry, of flawless krullen, met de verzorgende producten van Moroccanoil. Zo verlaat je het festival met een compleet nieuwe coupe, zonder dat er een schaar aan te pas komt.

The student becomes the master

De experts staan voor je klaar om al je haarvragen te beantwoorden én om je een gepersonaliseerd advies te geven. Ze vertellen je precies welk haartype jij hebt en welke producten je het beste kunt gebruiken. Zo ga je aan het einde van de dag de deur niet alleen uit met een mooie coupe, maar ook als expert van je haar. Zet die maar op je (haar-)CV!

Nog meer beauty
Benieuwd wat voor leuks je nog meer op het Glamour Beauty Festival kunt doen? We hebben de beautytreatments, touch-ups en beautytalks (met bekende beautyexperts, zoals NikkieTutorials!) voor je op een rij gezet. Koop je ticket gauw. Zien we je daar?

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events