zadig-and-voltaire-nieuwe-parfum
Zadig&Voltaire

Girls Can Do Anything is het nieuwe parfum van Zadig&Voltaire. Gevalletje wil je hebben, vanwege de geur én het statement dat je ermee maakt.

Zadig&Voltaire

De nieuwe feminist
De geur staat voor een stralend, ongeremd en onbeschaafd nieuw soort feminisme. Doorbreek de vaste normen, conventies en stereotypen. Doe precies datgene waar je zin in hebt:

’s Ochtends boksen, ’s avonds met een jurkje en stiletto’s aan cocktails nippen. Skateboarden op stiletto’s, een paaldansshow weggeven met de lantaarnpaal voor je huis of een gevoel van nostalgie ervaren met een uitgebreide hoelahoepsessie.

Vrouwelijk is mannelijk
Probeer alles, durf alles. En vermeng het mannelijke met het vrouwelijke. Precies dat contrast vind je ook terug in het parfum. De ene keer is de geur helder en zacht, de andere keer vurig en warm. De topnoten bestaan uit peer, oranjebloesem en tonkabonen. Als finishing touch een vleugje musk-vanille en sandelhout – de fijne signature geur die we van Zadig&Voltaire parfums gewend zijn.

Glamour Beauty Festival
Wil je de geur zelf uitproberen? Dat kan, tijdens Glamour Beauty Festival. Zondag 18 november kun je je onderdompelen in beauty, beauty en nog meer beauty. Bij de stand van Zadig&Voltaire kun je het Girls Can Do Anything-parfum testen op je eigen huid. Houd daarna een mini-fotoshoot met de elementen uit de campagne van het parfum (bokshandschoenen, skateboard, hoelahoep).

Goedgevulde goodiebag
Je verlaat het festival niet met lege handen. In de goodiebag (ter waarde van €200!) zitten allerlei fijne beauty-artikelen die je gratis en voor niks mee naar huis mag nemen. Denk aan wenkbrauwproducten van Benefit Cosmetics, make-up van Clinique én items van Zadig&Voltaire. De goodies van het Franse modehuis draaien helemaal om Girls Can Do Anything. Je verlaat het pand met een parfumsample, grote shopper en sleutelhanger. Zien we je daar?

Zadig&Voltaire

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events