YouTuber Kalvijn over dieptepunt van 2018: 'het werd me te veel'

Dat vertelt hij in het nieuwste beautyboek van Glamour

image
Kay Nambiar

Kelvin Boerma (22) is het brein achter het razend populaire YouTubekanaal Kalvijn. Hij heeft bijna een miljoen YouTube-abonnees, 700.000 Instagramvolgers, is online ondernemer, oprichter van de VEED-awards én vriend van mede-influencer Nina Warink.

Een indrukwekkend lijstje. Maar ook behoorlijk druk, zo vertelt hij in het kakelverse Glamour beautyboek dat je vindt in de Glamour Giftbox. De giftbox - bestaande uit het Glamour beautyboek én een te gekke kerstbal - krijg je van 11 tot 23 december exclusief bij Kruidvat bij aankoop van twee L'Oréal-producten.

Alles wat je wil weten over beauty
Voor ons nieuwe winterse beautyboek namen we drie influencer-stelletjes mee naar de Oostenrijkse Alpen. Niet alleen werden Kelvin, Nina, Kaj, Moïse, Rutger en Thomas op de foto gezet in de mooiste winter(sport)outfits, ook vroegen we hen het hemd van hun lijf. Hoogtepunten, dieptepunten, goede voornemens; alles komt voorbij in de dertig pagina tellende shoot!

Op je mooist tijdens de feestdagen
Het thema van dit beautybook is 'winter'. Niemand minder dan Rose Bertram, Curlbellaa, Joy Beautynezz, Danie Bles, Laura Ponticorvo, Robine van der Meer en alle Glamour-redactieleden vertellen over hun beauty do's en dont's. De beste huidverzorging voor koude dagen, de mooiste cadeaus voor onder de boom, de coolste party make-up... We've got you covered.

Pimp je kerstboom
Dan vraag je je natuurlijk één ding af? 'Hoe kom ik aan de giftbox?!' Van 11 tot 23 december krijg je exclusief bij Kruidvat bij aankoop van twee L'Oréal Paris of Garnier producten gratis (ter waarde van €20,99) de Glamour Giftbox mee naar huis.

In die giftbox zit het Glamour beautyboek en een fantastische kerstbal (keuze uit een lipstick of rode lippen). Heb je dus meteen toffe kerstversiering voor in de boom! Kortom; allemaal naar Kruidvat. Op is op!

Glamour

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events