Bij Designer Outlet Rosada shop je designeritems met flinke korting

Grote merken voor een klein prijsje

designer-outlet-rosada-merken
Danielle Cathari

Instagram staat vol met influencers, modellen en celebrities met designerkleding. Karl Lagerfeld, S. Oliver, Cavallaro; we zien alle grote modemerken allemaal dagelijks voorbij komen. Om (extreem) hebberig van te worden. Één probleempje: het prijskaartje. De oplossing: Designer Outlet Rosada.

Heel veel korting
Bij dit shopping walhalla scoor je designeritems met 30 tot 70 procent korting. Hoef je dus niet al te diep in je buidel te tasten om alles designer te hebben. Het enige dat je hoeft te doen, is naar Designer Outlet Rosada in Roosendaal te gaan en je favoriete items uit te kiezen.

Nóg meer korting
Het wordt nog beter. Tijdens National Glamour Day krijg je op vertoon van Glamour's aprilnummer 20 procent korting op verschillende items van Designer Outlet Rosada. Bovenop die 30 tot 70 procent korting! Die dubbele korting pak je niet één, maar twee dagen: op zaterdag 6 en zondag 7 april.

Designeritems
Schoenen, tassen, zomerkleding, sportkleding, lingerie, accessoires; Levi's, Guess, Karl Lagerfeld, Puma, Adidas, Marlies Dekkers; je vindt het allemaal. En dan niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Kun je je vriend, neef, broer of bff dus ook uitnodigen voor je shopdag.

Inspiratie
Voor het weekend van National Glamour Day hier is, kun je alvast wat inspiratie opdoen. In de wetenschap dat je dezelfde merken die je steeds op Instagram ziet, op 6 en 7 april zelf met extra korting kunt shoppen.

View this post on Instagram

#California life @puma

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events