Een gratis stylingsessie krijgen bij Hudson's Bay tijdens National Glamour Day? Meld je aan!

Goodiebags, hapjes, drankjes, hitjes en meer

On Location for 'Sex and the City: The Movie' - September 21, 2007
James DevaneyGetty Images

Zaterdag 6 april is het weer National Glamour Day. Je krijgt op vertoon van het aprilnummer 20 procent korting (!) bij deelnemende winkels en webshops in Nederland en België. Extra leuk: bij Hudson’s Bay wordt tijdens National Glamour Day een extra feestje gevierd. Wat dacht je van een gratis stylingsessie, een goodiebag, shopping money en dansen op hitjes van onder anderen Géza Weisz.

Stylingsessie en goodiebag
Buckle up! Want op de eerste verdieping van Hudson's Bay in Amsterdam staan vijf Glamour-stylisten voor je klaar voor gratis stylingadvies. Dus: altijd al eens willen winkelen met een personal stylist die je al je (kleding)vragen kunt stellen en die de beste combinaties voor je maakt? Meld je dan aan door te mailen naar marketing_glamour@glamour.nl. De eerste vijftig aanmeldingen krijgen een goodiebag van Hudson's Bay t.w.v. €100. Zorg dat je je die ochtend voor 10:30 meldt, dan ben je verzekerd van de goodies.

€250 giftcard
Benieuwd hoe de eerste verdieping wordt omgetoverd tot een Glamour-styling walhalla? Denk aan pashokjes met glitter-gordijnen, roze accessoires en discolampen. Ook vind je er een photobooth waar je op de foto kunt in je nieuwe outfit. Vergeet het kiekje niet te delen op Instagram met #nationalglamourday en #hudsonbaynl in de caption. De leukste foto wint een Hudson’s Bay giftcard t.w.v. € 250.

Géza Weisz
Ook fijn: tussen het shoppen door voorzien we je van genoeg hapjes en drankjes en Géza Weisz (10.30 - 11.30) en Sheila Hill (10.00 - 10.30 + 11.30 -14.00) zorgen voor de leukste 90's en R&B- hitjes.

Wie, wat, waar, wanneer?

  • Datum: zaterdag 6 april
  • Tijd: 10.00 - 14.00
  • Locatie: Hudson's Bay Amsterdam, eerste verdieping
  • Aanmelden: marketing_glamour@glamour.nl
    This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
    Advertentie - Lees hieronder verder
    Meer van Glamour Events