Alles weten over geld en sparen? Kom naar Glamours Money Talk

Je krijgt onder andere tips van influencers over all things money

moneytalk-glamour
Isabel Catillo Guijarro

Rabobank en Glamour vinden het belangrijk dat je meer met je geld leert te bereiken, zodat je nu én later geen geldzorgen hebt, daarom organiseren we in juni een Money Talk. Wil jij alles te weten komen over all things money en hoe jij een independent woman wordt? En hierover in gesprek gaan met de Glamour-redactie en influencers? Meld je dan aan voor het evenement.

Geldzaken
Hoeveel kan ik lenen als ik een huis wil kopen? Hoe zit het überhaupt met een hypotheek afsluiten? Is het handig om geld te beleggen? Hoeveel moet ik nu eigenlijk sparen, hoe kan ik het best sparen?

Het event
Benieuwd naar het volledige programma, de exacte datum, tijd en locatie? Houd glamour.nl/moneytalk in de gaten, daar zullen we het programma binnenkort onthullen. We kunnen vast verklappen dat het een gezellige avond wordt met hapjes, drankjes én een goed gevulde goodiebag na afloop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events