Blok je agenda: op zaterdag 28 september is het weer National Glamour Day

Dit is alles wat je moet weten

national-glamour-day-2019
Christian VierigGetty Images

Yay, National Glamour Day komt er weer aan. Op zaterdag 28 september ontvang je 20% korting bij meer dan 50 merken in Nederland en België. Deze keer hebben we – naast Glamours oktobernummer dat nu in de winkel ligt – een speciale extra editie voor je: de National Glamour Day shoppingguide, een moddervet magazine van 116 pagina’s volledig in het teken van je favoriete halfjaarlijkse shopdag.

De gloednieuwe National Glamour Day shoppingguide is dit keer voor het eerst exclusief verkrijgbaar bij alle Albert Heijn-winkels en via AH.nl. Geen tijd (of zin, we kunnen het ons bijna niet voorstellen) om op shopavontuur te gaan in de stad? Guess what, bij de meeste deelnemende merken kun je óók online je modeslag slaan.

Zó werkt het

Zorg dat de National Glamour Day shoppingguide op zaterdag 28 september in je tas zit, want de korting geldt alleen op vertoon van deze editie (je hoeft by the way niets uit de National Glamour Day shoppingguide te scheuren). Merken die dit jaar meedoen zijn onder andere ASOS, Douglas, Dr. Martens, Rosefield, Zalando en - new in - Matt Sleeps. Houd onze website in de gaten voor alle deelnemende topmerken, shopinspiratie en meer ins en outs.

PS: Is de National Glamour Day shoppingguide niet meer verkrijgbaar bij Albert Heijn? Dan ontvang je in plaats daarvan een National Glamour Day voucher bij Albert Heijn. Hiermee krijg je alsnog 20% korting op items van de leukste merken. Wees gewaarschuwd: wacht niet te lang, want als die vouchers op zijn, is het ook echt op.

Dit krijg je als abonnee

Abonnees hebben extra voordeel én zij krijgen een speciale abonneecover. Neem die abonnee-editie op zaterdag 28 september 2019 mee naar jouw favoriete winkel(s) en ontvang extra korting of een leuk cadeautje bij je aankoop. Voor het gemak hebben we de abonnee-acties alvast voor je opgesomd:

Babor: 10 euro treatment voucher bij eerste aankoop.

Lookfantastic: 50% korting op het tweede product in de webshop.


SUITSUIT: 5% extra korting in de webshop.

The Little Green Bag: een cadeautje bij aankoop in de winkel


Let op! Voor de abonnee-acties van de webshops moet je de abonneebrief (die zit bij Glamour' oktobernummer) goed bewaren.

Wij zijn benieuwd naar jouw National Glamour Day aankopen. Deel ze met ons via de hashtag #nationalglamourday. Stay tuned, het is al bijna zover!

Happy National Glamour Day!

De National Glamour Day shoppingguide is vanaf 23 september exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn-winkels en via AH.nl. Meer informatie over de deelnemende merken? Dan moet je hier zijn.

national-glamour-day-2019
Glamour

Advertentie - Lees hieronder verder