Glamour Beauty Festival: de early bird tickets zijn nu verkrijgbaar

Wees er snel bij en krijg een beautybag cadeau!

glamour-beauty-festival
Alessandro Zeno

Op zaterdag 16 en zondag 17 november is het weer zover, dan vindt de tweede editie van het Glamour Beauty Festival plaats, met workshops, clinics, treatments, talks, een bingo en véél meer. De eerste tickets gaan deze week in de verkoop, en voor de early birds hebben we iets speciaals in petto.

Early bird tickets Glamour Beauty Festival

Op vrijdag 4 oktober gaan de allereerste 100 kaarten in de verkoop. De eerste tickets zijn voor slechts 24 uur verkrijgbaar, wánt de eerste 100 beautyfanaten krijgen iets extra’s. De early birds krijgen een Glamour beautybag (!) én maken kans op een meet & greet met leading lady en hoofdredacteur Anke!

Glamour Beauty Festival

Op 16 en 17 november wordt het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam omgetoverd tot beautyparadijs, waar je workshops en talks kunt volgen, maar je ook compleet in de watten gelegd kan worden. Iedereen gaat naar huis met een goedgevulde goodiebag vol goddelijke beautyproducten. Ook zijn er gedurend de dag prijzen te winnen, zoals bij de grijpmachine en tijdens de beautybingo.

Bestel hier de allereerste tickets voor Glamour Beauty Festival.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events