Het tijdschema van Glamour Beauty Festival is bekend!

Check snel welke talks, workshops of masterclasses je écht niet wil missen

glamour-beauty-festival
Glamour

Jaaa, het is bijna zo ver: op zaterdag 16 en zondag 17 november vindt het Glamour Beauty Festival plaats! Je wordt twee dagen lang ondergedompeld in beauty, beauty en nog meer beauty: met verschillende treatments, touch-ups, workshops en beautytalks met bekende beautyexperts en influencers zoals Romee Strijd, Kaj Gorgels, Selma Omari, Dilan Sabah, Isadee Jansen, Delia Skinmaster, Celine Bernearts en veel en veel meer! Benieuwd hoe dit weekend er precies uitziet? Het tijdschema is nu bekend.

Tickets Glamour Beauty Festival

Wat het kost? De tickets zijn €25 exclusief servicekosten, maar inclusief een hele fijne (en goedgevulde!) goodiebag met een minimale waarde van €120 .

Koop je ticket voor zaterdag 16 november hier

Koop je ticket voor zondag 17 november hier

Tijdschema Glamour Beauty Festival

We lieten eerder al weten dat niemand minder dan Romee Strijd naar het festival komt. Op zondag 17 november zal ze te gast zijn op het Beauty Festival en kan jij haar ontmoeten. Naast Romee zijn er ook velen andere sprekers (zoals Kaj Gorgels, Selma Omari en Dilan Sabah), een stylingschool van Rob Peetom en BaByliss, verschillende make-up masterclasses, een brow bar, nagelstudio, massagesalon, er is een beautybingo, een grijpmachine en een borrel. Bekijk het hele programma in het tijdschema hieronder. Klik op de afbeelding om te zien wat voor leuks er op welk moment te doen is:

glamour-beauty-festival-tijdschema-2019
Glamour
glamour-beauty-festival-2019-tijdschema
Glamour

De gouden tip: bedenk van tevoren al welke talks je wil zien en wees er snel bij. Wie het eerst komt, die het eerst maalt! Get your ticket now!

Alles over Glamour Beauty Festival 2019

Glamour Beauty Festival is hét beautyfeest waar je bij moet zijn.
Datum
/ 16 & 17 november 2019
Locatie
/ KIT Amsterdam
Tickets
/ zijn €25 exclusief servicekosten, en inclusief een hele fijne (en goedgevulde!) goodiebag met een minimale waarde van €100 .

Koop je ticket voor zaterdag 16 november hier

Koop je ticket voor zondag 17 november hier

Bonus /Bij een dubbelticket krijg je nu voor €5 extra, maar liefst 4 issues van Glamour thuisgestuurd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events