Dit was Glamour Beauty Festival 2019

Dit heb je gemist!

Op zaterdag 16 en zondag 17 november werd het prachtige Koninklijk Instituut voor de Tropen omgetoverd tot een waar beautywalhalla, dankzij het Glamour Beauty Festival.Dit weekend werden onze lezeressen ondergedompeld in de wereld van beauty, met workshops, clinics, treatments, een heuse beautybingo (!) een grijpmachine met beautyprijzen en de beautycounter waar je de allernieuwste producten kon shoppen. In de onderstaande aftermovie, zie je een kleine selectie van de ontelbare hoogtepunten en spot je misschien wel jezelf.

Glamour Beauty Festival 2019: bomvol hoogtepunten

Ook presentator en komiek Kaj Gorgels was erbij, die op zaterdagmiddag een pittig gesprek aanging met hoofdredacteur Anke de Jong over de ontwikkelingen binnen de beautywereld, ‘het schoonheidsideaal en ‘het perfecte plaatje.’ Hij was, net als topmodel Romee Strijd, hoofdspreker van het festival. Op zondag de beurt aan Romee: het beeldschone model, dat sinds twee jaar ook een succesvol YouTube-kanaal op haar naam heeft staan. Zij nam samen met Anke alle ins en outs van haar chaotische leven door én heeft haar fans ontmoet tijdens een meet & greet. Charlotte en Philipinne (The Coucou Club), Rochelle Peetoom en Pamela Wade (head of beauty Zalando Beauty) onthulden onder meer hoe je een beautyplatform runt, kregen we een stoomcursus skincare van Paula's Choice, Youtubesensatie en make-upartiest Dilan Sabah (fixt onder andere de stunning make-up van Monica Geuze!) gaf een live make-up tutorial. Delia Skin Master, de skincaregoeroe van Nederland was aanwezig deelde al haar geheimen met ons!

Andere sprekers waren onder anderen Selma Omari, Dilan Sabah, Isadee Jansen, Delia Skinmaster en Julia Mekkes; werkelijk iedere spreker heeft een onmisbare bijdrage aan het festival geleverd en daar zijn wij ze enorm dankbaar voor.

De Rabobank heeft onze gasten het hele weekend voorzien van heerlijke, gezonde snacks en drinken in het Future of Food Café, en gaf iedereen vrijblijvend advies over alles wat met geld te maken heeft. Om te vieren dat Zalando Beauty is neergestreken in Nederland, kon een Zalando Beauty Booth tijdens het Glamour Beauty Festival niet uitblijven. Hier kon je een touch-up krijgen van experts en (nieuwe) producten testen. Het leukste nieuws: vier keer per dag werd er een beautyworkshop gegeven! Zij en many many others hebben een bijdrage geleverd aan onze goedgevulde goodiebag, de fantastische grijpmachine en/of de hilarische bingo onder leiding van de the one and only Miss Envy Peru. Natuurlijk ging iedereen ook met een bomvolle goodiebag naar huis!

Wij kijken met een trots en blij gevoel terug naar het Glamour Beauty Festival en hopen jullie volgend jaar allemaal terug te zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events