Een feestje in de ochtend? Zo vierde Glamour de lancering van Glamour Daily

Vóór tien uur 's ochtends hingen we in de lampen met espresso martini's in de hand

Drink, Liqueur, Alcohol, Event, Distilled beverage, Alcoholic beverage, Bar, Fun, Pub, Wine,
Friso Boven

Wie de social kanalen van Glamour volgt, zal gedacht hebben dat we afgelopen maandag onze Instagram Stories op de verkeerde tijd hadden gepost. Maar nee: op de lancering van Glamour Daily stonden we écht in een stampvolle Five Brothers Fat, met vuurwerk en cocktails te dansen op stampende beats van GoNeltje – en dat alles vóór tien uur 's ochtends.

Volledige escalatie

Glamour Daily is bedoeld om jouw ochtend een stukje mooier te maken, dus móesten we het wel vieren met een feestje in de ochtend. Onze gasten waren uitgenodigd voor een heerlijk ontbijtbuffet verzorgd door Coffee Concepts, maar zoals ieder Glamour-feest liep het al snel totaal uit de hand: nog vóór tienen hingen we in de lampen met espresso-martini's en champagne. Toen we uitgefeest waren kreeg iedereen een mooi pakketje met bio-degradable capsules van I.AM.caps mee naar huis. Hieronder zie je de foto's van onze morning party, gemaakt door Friso Boven.

Glamour Daily

Wat is Glamour Daily nou precies? Het afgelopen jaar hebben we ons hoofd gebroken over hoe we vanuit Glamour elke dag een geluksmomentje voor jou kunnen creëren. We denken dat we het antwoord gevonden hebben in de vorm van een dagelijkse nieuwsbrief: Glamour Daily. Van maandag tot en met vrijdag zal een van onze editors haar favoriete artikelen met jou delen, voorzien van een persoonlijke note. Wat viel ons op? Waar moesten we om lachen? Wat zette ons aan het denken? Elke dag heeft een vast thema; van beauty tot money en empowering long reads. We hopen dat we je elke dag een lucky moment kunnen geven.

Elke werkdag, rond de klok van 08:00 in jouw mailbox. En om Glamour Daily goed af te trappen, maak je de komende weken kans op te gekke prijzen, dus houd de nieuwsbrief goed in de gaten.

Schrijf je hier gauw in voor Glamour Daily


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events