NET BINNEN: National Glamour Day op 4 april verplaatst wegens coronavirus

De nieuwe datum is inmiddels geprikt!

Clothing, Pink, Jeans, Denim, Fashion model, Fashion, Fashion show, Outerwear, Street fashion, Lip,
Glamour

Lieve Glamour-lezers,

Allereerst hopen wij dat jullie in goede gezondheid verkeren. De afgelopen tijd zijn wij ontzettend druk geweest met de plannen voor National Glamour Day, die plaats zou vinden op zaterdag 4 april aanstaande.

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom de uitbraak van het coronavirus hebben wij besloten National Glamour Day te verplaatsen naar een nader te bepalen moment. Deze beslissing was allesbehalve gemakkelijk, maar in deze situatie vinden wij het als Glamour belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen en de veiligheid en gezondheid in acht te nemen.

De komende tijd zullen wij van dag tot dag moeten bekijken hoe de situatie zich verder ontwikkelt en houden we hiervoor de richtlijnen en adviezen van de Overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten.

Houd Glamour.nl daarom goed in de gaten voor de laatste updates rondom National Glamour Day.

Stay safe,

Team Glamour

Update

Guess what, de nieuwe datum van National Glamour Day is geprikt en we kunnen je verklappen: het wordt een geweldig online shopfestijn! Op zaterdag 11 april (slechts een weekje later dan gepland) ontvang je 20% online korting bij héél veel topmerken. Nog geen idee waar je je online slag gaat slaan, tijdens de leukste online shopdag van ons land? Bekijk dan hier alle merken die meedoen met National Glamour Day 2020. Enne, stay tuned: de National Glamour Day kortingscodes worden binnenkort gedeeld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder