paulas-choice-defens
Paula's ChoiceInstagram

Investeer jij liever in een mooi make-upproduct dan in een crème? Je bent niet de enige. Toch zou het verstandig zijn om het precies andersom te doen. Want hoe jong en strak je huid nog mag zijn, je huid wordt nu blootgesteld aan blauw licht van je scherm. En dat zorgt ervoor dat je perzikhuidje over een tijd niet meer zo strak is van zichzelf.

Milieuschade
Maar ook buiten zal je huid milieuschade oplopen. Boosdoeners zijn uitlaatgassen, sigarettenrook, smog en schadelijk fijnstof. Natuurlijk kunnen we hier niet omheen, maar wat we wél kunnen is onze huid beschermen tegen huidveroudering. Oké, fair enough. We moeten aan de crèmes. Maar waar te beginnen tussen alle dagcrèmes, nachtcrèmes, serums, moisturizer, cleansers en oogserums?

Minder vermoeid en dof
Het antwoord ligt bij Paula’s Choice. Het beautymerk komt met een 3-stappenroutine die je huid beschermt tegen milieuschade. Kind kan de was doen! Zo ziet je huid er binnen no time minder vermoeid en dof uit, krijgt het een egalere teint en het wordt sterker.

Bescherming tegen omgevingsvervuiling
Hoe dit kan? Ieder product in deze lijn bevat een mix van antioxidanten, huidherstellende en verhelderende ingrediënten. En die beschermen je huid op hun beurt tegen omgevingsvervuiling.

Glamour’s Beauty Festival
Ben je benieuwd naar de producten van Paula’s Choice? Er zit een Resist anti-aging restoring dagcreme spf50 15ml t.w.v. €11 in de goodiebag tijdens Glamour’s Beauty Festival op 18 november. Daarnaast praten de experts van Paula’s Choice je graag bij over skincare. Scoor je tickets voor het event via Glamour's Beauty Festival. Check hieronder de producten uit de Defense-lijn.

paulas-choice-defense-lijn
Paula's Choice
Paula's Choice Defense

Essential Glow Moisturizer, met SPF 30. Je krijgt een 15ml t.w.v. €11 in je goodiebag tijdens Glamour's Beauty Festival.

1 van 4
paulas-choice-defense-lijn
Paula's Choice
Paula's Choice Defense

Hydrating Gel-to-Cream Cleanser

2 van 4
paulas-choice-defense-lijn
Paula's Choice
Paula's Choice Defense

Antioxidant Pore Purifier

3 van 4
paulas-choice-defense-lijn
Paula's Choice
Paula's Choice Defense

Nightly Reconditioning Moisturizer

4 van 4
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events