Dit zijn de nieuwste haartrends van deze herfst en winter

Benieuwd hoe één van deze trends jou staat? Tijdens het Glamour Beauty Festival kun je het uitproberen bij de Blow Dry Bar

laatste-haartrends-herfst-winter-2018
Instagram

Benieuwd met welke hairdo’s je er volgens de allerlaatste trends bijloopt? We hebben de leukste kapsels die je deze herfst en winter overal gaat zien voor je op een rij gezet. Denk niet alleen aan type scheiding, kleur en model, want dit seizoen mag je ook een hoop haaraccessoires uit de kast halen.

En als je dan je favoriete haartrend uit het rijtje hebt gekozen, kun je het kapsel meteen uittesten op 18 november tijdens Glamour Beauty Festival. Dan staat er een team van tien professionele stylisten voor je klaar bij de Blow Dry Bar. Elektronicaconcern Philips, haarverzorgingsmerk Redken en award winnende kapsalon Rob Peetoom bundelen de krachten, zodat jij de deur uit loopt met de mooiste hairdo.

Tip: zorg dat je iets leuks gepland hebt op de avond van 18 november, want je ziet er na een manicure, facial, make-up touch up en gloed nieuw kapsel zo goed uit dat de hele wereld dat mag zien!

Maar eerst: kijk gauw mee naar de nieuwste kapsels van het herfst-winterseizoen 2018. Deze influencers lopen er al mee rond:

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Dunne vlechtjes in warrig haar
2 Hoge en volle messy bun
4 Dubbele trend: hoge paardenstaart én scrunchie
5 Wet look (naar achteren gekamd)
7 Doekjes in, om of tussen je haar
Dit bericht bekijken op Instagram

V is for ..... ❤️ Photo @lefrenchystyle

Een bericht gedeeld door Caroline Daur (@carodaur) op

8 Zijscheiding met kortere lokken langs gezicht
Dit bericht bekijken op Instagram

Fendi analog shot by @byisawiegers #amsterdam #fendi

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt) op

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events