De grootste Instagram fashion hits die je met korting kunt shoppen

As seen on The Gram

instagram-fashion-hits-national-glamour-day
Instagram

Instagram is een walhalla als het op mode-inspiratie aankomt. En hoe heerlijk is het als je die coole schoenen of de meest geweldige jurk van het seizoen die je op de foto ziet, zelf mét korting kunt kopen? Heel heerlijk, we know.

Daarom hieronder de modehits van het voorjaar 2019, die je allemaal tijdens National Glamour Day met 20 procent korting kunt shoppen. Het enige dat jij hoeft te doen, is het aprilnummer van Glamour te laten zien. Bekijk hier welke tientallen merken hun collecties op zaterdag 6 april met korting verkopen. Voor het zo ver is, kun je vast inspiratie opdoen met de Instagram hits.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Flared stippenblouse van NA-KD

Alles is flared: je jeans, je trui, je blouse. Deze gestippelde versie van NA-KD is eigenlijk €38,95, maar krijg je tijdens National Glamour Day voor €31,16. Ook leuk: de tas op de foto is van Mango, waar je 6 april ook 20 procent korting op de hele collectie ontvangt.

2 Off-shoulder bloementop van H&M
Dit bericht bekijken op Instagram

bigga the hoop / bigga the hoe ⚡️⚡️

Een bericht gedeeld door KARLA KUBICA (@karlakubicaa) op

De rode off-the-shouldertop van H&M was al niet duur, maar is tijdens NGD nóg goedkoper. Op 6 april krijg je 'm voor €11,99.

3 Witte geveterde laarsjes van Dr. Martens
Dit bericht bekijken op Instagram

casual street style

Een bericht gedeeld door donaloves 💗 modeblog (@donalove__23) op

Het blijft een hit: de schoenen van Dr. Martens. Voor het geval je eens iets anders wil dan de standaard zwarte laarsjes; deze witte Dr. Martens veroveren Instagram. Normaal zijn ze €219,-, tijdens NGD nog maar €175,20.

4 Slangenprint midi jurk van NA-KD
Dit bericht bekijken op Instagram

Grey tones

Een bericht gedeeld door Molly King (@mollyking___) op

Dierenprints are here to stay. De grijze slangenprint jurk van NA-KD is nu €44,95, maar tijdens National Glamour Day nog maar €35,96.

5 Gestippelde blazer via About You
Dit bericht bekijken op Instagram

This must be a Sunday...

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyvdligt) op

Je ziet ze overal op Instagram: de oversized blazers. Dit zwarte exemplaar wordt gedragen door influencer Lizzy van der Ligt en is te krijgen via About You. Eerst kreeg je 'm voor €89,90, maar op 6 april voor €71,92.

6 Jurk met bloemenprint van Mango

Essentieel voor de lente en zomer: een jurkje met bloemenprint. Deze jurk van Mango shop je nu nog voor €49,99. Heb je even geduld, dan koop je 'm op 6 april voor €39,99.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events