Zo shop je de mooiste lingerie met korting

Je kunt nooit te veel lingerie hebben

lingerie-kim-feenstra-hunkemoller
Instagram

Het beste gevoel ooit: als je op pad gaat met een lingeriesetje onder je dagelijkse outfit. En jij de enige bent die dat weet. Op de een of andere manier kunnen een kanten slipje en bh zorgen voor een enorme confidence boost. Ook al heeft niemand door dat je het setje aan hebt, je voelt je er meteen een stuk sexyer door.

More please
Voor lingerie geldt hetzelfde als voor schoenen: je kunt nooit te veel setjes hebben. Eens? Dan word je vast blij van wat we je nu gaan vertellen: op zaterdag 6 april krijg je 20 procent korting op de hele collectie van Hunkemöller. Waarom? Omdat het dan National Glamour Day is.

Kopen kopen kopen
Dit is dus je kans om de mooiste strings, slipjes, bh's, bralettes, bikini's, badpakken, pyjama's, sloffen - noem maar op - te scoren. Kom maar op met dat pikante nieuwe setje. Benieuwd wat Hunkemöller zoal (letterlijk) in store heeft? Hieronder wat lingerie-inspiratie.

Advertentie - Lees hieronder verder
1
4
Dit bericht bekijken op Instagram

Shooting for @hunkemoller

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Glamour Events