Download Glamour Beauty TV app en geniet 24/7 van slimme, hilarische en informatieve (vlog)video's op het gebied van beauty.

Glamour Beauty TV: het eerste digitale tv-kanaal dat geheel in het teken staat van beauty

Wat kun je verwachten van Glamour Beauty TV?
Van het tegengaan van pluishaar tot de grote mascaratest: je kunt 24/7 genieten van slimme, hilarische en informatieve vlogs en series op het gebied van beauty. Met de Glamour Beauty TV app krijg je op een slimme manier alle beautytrucs onder de knie.
Glamour’s beauty editor Nina laat je de nieuwste producten zien en geeft je héél veel inspiratie om een nog knappere versie van jezelf te worden. De series zijn gemaakt door Glamour, in samenwerking met bloggers, vloggers, BN'ers en beauty experts.

Wat dacht je van kijken in de badkamer van Christina Curry en Bibi Breijman, backstage meespieken tijdens beautyevents en persreizen en zelf aan de slag met tutorials over onder andere nail art. Ook leuk: de week van een Glamour-redacteur beleven via het Snap Journaal. Daarbij kun je de producten uit de video's rechtstreeks aanklikken om te shoppen. Dit is in de meeste gevallen via preferred e-tailer Wehkamp.

Download de Gratis app nu!
Glamour Beauty TV is jouw dagelijkse beauty dosis boordevol handige tips, tutorials en sneak peeks en leuke extra's zoals give aways en kortingen op beautyproducten. Kortom download de gratis Glamour Beauty TV app! Voor iOs gebruikers download de Glamour Beauty TV in de App Store. Voor Andriod gebruikers download de Glamour Beauty TV app in Google Store.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten