Zo krijg je het verlangen van een man

Over het algemeen wil een man zich belangrijk en een vrouw zich geliefd voelenAdvertentie - Lees hieronder verder

Geloof het of niet: er zijn wel 100 dingen die niks met onze fysieke schoonheid te maken hebben, waardoor een echte man door de knieën gaat voor jou.

100 dingen aan jouw ‘zijn’, die zijn benen wee maken, naast jouw prachtige lippen, je billen en je ogen. Wat een man echt verliefd maakt, reikt namelijk verder dan het lichaam. Lijfelijke aantrekkingskracht is altijd het startpunt, maar er is meer....

Wil je weten wat de verliefde man zo verliefd maakt? Lees dan nauwkeurig en precies. Het verschil tussen een man en een vrouw is dit:

Over het algemeen wil een man zich belangrijk en een vrouw zich geliefd voelen.

Oeioeioei dat is een groot verschil. Maar, als je dat begrijpt...Wij willen het liefst zijn liefde bevestigd krijgen, de hele dag. Maar, hij wil iets anders.

Hij wil een meisje met een wild hart en een gedisciplineerde geest:

 1. waar hij op kan jagen door een tropisch regenwoud
  Ze kijkt niet zo snel om want ze heeft het daadwerkelijk naar haar zin. Ze is comfortabel met haar leven, gewoon zonder hem en zonder expres hard to get te zijn. Ze vertelt hem niet alles, laat hem niet altijd weten hoe zij zich voelt, heeft het soms te druk met niets belangrijks, want ze is comfortabel. Ze weet dat het goed is, vertrouwt anderen en heeft plezier in wat ze doet. Ze is oké. Ze heeft en zal altijd hebben: een eigen leven.
 2. die hem - na een tijdje - wil voelen (zien en horen)
  Als het gebeurt dan weet je het, want een vent moet eerst alles van binnen op een rij zetten. Het duurt dus even. Maar als het gebaar steeds terugkomt, dan is het tijd en kan er gevoeld worden. Wil jij ook? Ontvang hem zodra je weet dat hij aanhoudend is. Zijn liefde laat hij zien in daden. Luister naar zijn verhalen. Jouw liefde is ontvankelijkheid. Zodra hij bij jou wil zijn, wees dan vrijgevig in de liefde, liefkozing, lust en intimiteit. Het is het verschil tussen vriendschap en geliefden.
 3. die alles kan voelen
  Elke keer een verrassing. De beste manier om zijn mannelijkheid aan te moedigen is door jouw vrouwelijkheid te vieren.Gooi je legervest af en toe even in de wilgen en stap in jouw zachte, minnelijke, gracieuze kant. Ik weet dat onze maatschappij ons aanmoedigt om stoer en kordaat te zijn. Maar onbevangenheid is aantrekkelijk zodra jullie met elkaar zijn. Mannen vinden het een waar paradijs als jij zomaar een dansje doet, zingt of je handen in de lucht gooit.
 4. die sterk is
  Sterke vrouw, richt die haaienvinnen op de plekken waar ze nodig zijn. Maar gebruik ze wel. Stel grenzen en zorg dat je wat standaarden ontwikkelt voor jezelf. Laat het weten zodra jij het ergens niet mee eens bent. Een flinke (korte) discussie of een scherpe opmerking laat hem trillen op zijn grondvesten. Hard nodig af en toe. Heel simpel en ontspannen eigenlijk, toch?En dan ellenlang praten over de diepe roerselen met: jawel: vriendinnen. Niet met hem. Ga ook op gezette tijd weg. Er is meer in het leven dan een man fijnknijpen in liefde.
 5. die echt is
  Oké, de nepmeisjes met hun nep-dit en hun nep-dat zijn spannend en leuk voor een paar dates, de meeste mannen vinden ze verder maar eng. In ieder geval niet voor extended romance. Woehaaaa. Dat is toevallig! Zo denken wij ook over nepjongens, toch? Neem maar van mij aan: hij wil het liefst dat sociale meisje, dat gemakkelijk is in de omgang en waarvan hij weet wat hij kan verwachten. Een meisje dat zichzelf in de hand heeft en die niet hysterisch wordt als haar mascara een tikkie is uitgelopen.
 6. en zorgzaam is
  Ah, zorgzaamheid is absoluut een must voor de man. Hij kijkt wel degelijk of jij voor hem kan zorgen en hij zal uiteraard voor jou zorgen. Stiekem kijkt hij of jij de moeder van zijn kinderen kan worden. Hij wil trouwens veel liever dat jij zorgzaam BENT dan dat je de hele dag zegt hoeveel je van hem houdt. Pamper hem als hij ziek is, verras hem af en toe, luister naar zijn verhalen, laat zien wat je aan hem wil vertellen want dit is precies waar hij naar op zoek is: Comfort, intimiteit, verbondenheid en zijn vrijheid om te jagen.

  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Dating