Swipe-moe? Dan is het zeker de moeite waard om deze dating app te proberen

5 redenen waarom je slow-dating app Once moet installeren

dating-app-once-proberen
Once

Word je een beetje moe van al het swipen op dating apps? Snappen we. Een beetje ervaring leert namelijk dat dit haast een parttime job is. En daar hebben we toch helemaal geen tijd voor? Juist. Zo dacht slow-dating app Once er ook over.

Want waar bekende dating apps vaak werken met een computeralgoritme om je te koppelen aan je ideale match, pakken de makers van Once het heel anders aan om je te koppelen aan je future lover. Geen zin meer om te swipen? Dan is deze app echt de moeite waard om uit te proberen. En wel hierom:

1. Nooit meer swipen
Once werkt dus met persoonlijke matchmakers met wie je gesprekken kunt voeren. Zeg maar een soort van bff die luistert, advies geeft, extra informatie vraagt en je vervolgens aan de allerleukste date helpt. Klinkt haast te mooi op waar te zijn toch? #nooitmeerswipen

Once

2. Iedere dag één match
Zodra je lid bent geworden, krijg je iedere dag rond het middaguur een match in jouw inbox van je persoonlijke koppelaar. Je krijgt maar één match per dag omdat Once je focus en rust wil geven in dit gehaaste dating app tijdperk. Voel je je al zen?

3. Nooit meer zwevende matches
Wanneer je bent gematched, krijg je 24 uur de tijd om je match een leuk bericht te sturen en een gesprekje aan te knopen. Doe je dit niet, dan verdwijnt je match. Zo voorkomt de app dat je straks eindeloos veel zwevende matches hebt met wie je nog nooit een zinnig woord hebt uitgewisseld.

4. De perfecte middenweg
Dating app Once is pas sinds 2017 actief in Nederland en België. En met al zo’n 265.000 gebruikers in de Benelux maar een snel groeiend aantal gebruikers, is Once de perfecte middenweg tussen overvolle dating apps en het datingbureau bij je om de hoek waar alleen je buurman staat ingeschreven.

5. Meer tijd voor jezelf
Kun je je voorstellen hoeveel tijd je overhoudt, wanneer iemand anders jou koppelt en je zelf niet meer hoeft te swipen? Hoef je alleen nog maar een gesprek aan te knopen met iemand die goed bij je past. Hallo zeeën van tijd. Hello me time!

De Once app is gratis te downloaden. En voor een schamele €10,- extra wanneer je behoefte hebt aan een Persoonlijke Matchmaker kun je daadwerkelijk op zoek naar die architect met Arie Boomsma looks die ook nog Thais kookt. Waar wacht je nog op?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Dating