5 trefzekere signalen dat hij je ziet als zijn nieuwe liefde

We vertonen allemaal precies dezelfde signalen als we iemand erg begeerlijk vinden

signalen-jij-zijn-nieuwe-liefde
Pablo Heimplatz

Ook al zijn we allemaal uniek, toch zijn we hetzelfde als het gaat om de paringdanspasjes.

Niet dat we op dezelfde mensen vallen, maar we vertonen wel allemaal precies dezelfde signalen als we iemand erg begeerlijk vinden. We doen dat zonder dat we het door hebben. Dat maakt het des te interessanter om ze te weten. Lees hier hoe je echt 100 procent zeker kunt zien of hij je ziet als zijn nieuwe liefde.

 1. Puppy ogen
  Zijn pupillen worden groter als hij je ziet. Pupillen worden altijd groter als we iets zien wat we mooi, knap, leuk, fijn, en in positieve zin spannend vinden. Dat kan een mooie zonsondergang zijn, een lief hondje of een mooi gezicht. En ook als hij zijn ogen niet van je af kan houden, vindt hij je zeker weten heel erg aantrekkelijk.

 2. Hij spiegelt je
  Dus als jij voorover leunt en je ellebogen op tafel zet om je hoofd erop te laten steunen, dan doet hij dat ook. Zit je aan je haar, hij doet het ook even. Hij kan er niks aan doen, hij zal automatisch ongeveer dezelfde bewegingen maken als jij.

 3. Zijn wenkbrauwen gaan heel even omhoog als hij je ziet

 4. Hij doet alles even netjes en goed aan zichzelf
  Hij trekt zijn shirt even recht, doet 'm misschien beter in zijn broek, strijkt zijn haar glad of trekt juist dat ene plukje omhoog wat omhoog hoort te zitten. Dat soort. Alle mensen strijken zichzelf even snel glad als ze iemand zien die de moeite waard is. Een eerste indruk is de beste en dat weten we instinctief.

 5. Last but not least
  Hij probeert je op de een of andere manier even aan te raken. Mannen zijn ineens heel goed in detail, hij ziet bijvoorbeeld een losgeraakt wimpertje en die veegt hij even snel van je wang weg. Of hij raakt net met zijn blote teen jouw tenen aan onder tafel. Hij doet een hand op je schouder, of hij strijkt met de zijkant van zijn hand langs je heup.

  Het mooie is dat dit soort gedragingen door ons instinct worden geregeld, dus ook al denkt hij dat je het niet door hebt, toch kan je heel goed zien of hij je charmant vindt.

  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Dating