Hoe zorg je ervoor dat je tinderdate je ziet als girlfriend material en dat het een jaar vol liefde wordt?

Er zijn dingen die mannen van je willen maar die ze je niet vertellen. En als ik wist waarom ze dat niet doen, dan zou dat de boel veel makkelijker maken. Gelukkig weet ik wel hoe je een voorsprong krijgt tijdens de eerste paar dates:

 1. Respecteer hem
  Iedereen, dus ook mannen, heeft het idee dat hun bestaan pas betekenisvol wordt als hun ideeën, gedachten, acties en gevoelens belangrijk zijn en gezien worden. Het gaat er dus om dat je erachter komt wie hij is en wat hij doet.

 2. Waardeer hem
  Bewondering en respect gaan hand in hand. Maar dat werkt alleen als je het oprecht bedoelt. Geef dus alleen een compliment als je iets meent. Bedenk vooral wat je bewondert aan een man als hij vertelt wat hij doet. Hij zal gevleid zijn als je benoemt wat je aan hem waardeert.

 3. Doe vriendschappelijke dingen
  Het lijkt voor de hand liggend, maar veel mannen vinden het leuk om dagelijkse dingen met je te doen. Samen een filmpje kijken, een avondje drankjes drinken en over ‘niks’ praten of dat je komt kijken bij zijn voetbalwedstrijd op zondag: dat soort dingen. Een man vindt het fijn als je in zijn buurt bent zonder speciale reden. Uiteraard heeft hij ook tijd met de guys nodig, maar dat soort momenten wil hij ook met jou.

 4. Laat hem met je pronken
  De meeste mannen vinden het heerlijk als jij er op je mooist uitziet. Hij houdt ervan dat je de tijd hebt genomen om jezelf te verzorgen. Jij bent zijn arm candy en tussen de regels door leest hij dat je zelfvertrouwen hebt.

 5. Praat lief
  Veel mannen vallen op een warme, zachte stem. Ze houden van een vrouw met een vriendelijke manier van praten en luisteren graag naar jouw geluid. Kattige meisjes zijn voor de meesten een afknapper.

 6. Geef hem een beetje vrijheid
  Hij wil zich af en toe terugtrekken in zijn man cave of een avondje doorzakken zonder zich te hoeven verantwoorden. Of even een blokje om, zonder dat jij je afvraagt wat hij aan het doen is. Dat soort dingen zijn erg belangrijk voor hem. De vogel vliegt terug in je armen als je 'm vrij laat. Doe dat dus vooral. Probeer hem vooral niet te checken.

 7. Steun hem
  Hij heeft altijd een project: een triatlon blubber race – waarom doen mannen die gekke race toch door de modder? – een promotie op zijn werk, een nieuwe auto op de kop tikken. Wat het ook is, probeer erachter te staan en maak het een belangrijk onderwerp van gesprek.

 8. Laat merken dat je hem wilt
  Hij wil dat jij hem woest aantrekkelijk vindt en dat wil hij voelen. Het geeft hem zelfvertrouwen. Dus: beantwoord zijn flirt en laat hem weten dat je 'm wil!

 9. Smile
  Een lach maakt alles zonniger.

 10. Houd oogcontact
  Kijk diep in zijn ogen als je met hem praat. Niet te lang, want dan kan het awkward worden. Maar kijk hem zo goed mogelijk aan. Probeer zijn gezicht bewust in je op te nemen – welke kleur ogen heeft hij bijvoorbeeld? Maak echt contact.

  Nog één ding:

 11. Vermijd fysiek contact nog even
  Het duurt iets langer voor een man doorheeft dat hij echt geeft om zijn vriendin. Geef jullie relatie dus eerst de tijd om een beetje te ontwikkelen voor je all the way gaat. Vaak verwarren mannen de jacht met de liefde. Dan rennen ze al weg voordat ze hun hart hebben gevoeld. Voorlopig nog geen seks dus.