4 tekenen waardoor je weet dat een man je respecteert

Volgens een man

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De mannelijke schrijver Walter Yeates van Elite Daily schreef voor mannen een gids over hoe ze een gentleman kunnen zijn. En hij heeft nu ook iets te melden aan ons dames. Hij vertelt ons eerlijk hoe je merkt of een man respect voor je heeft. En dit zijn volgens hem de tekenen:

 1. Hij is beleefd
  Die opdringerige vent die je ongevraagd aanraakt tijdens het uitgaan hoort daar dus niet bij. Wel beleefd is iemand die oprechte vragen stelt die verder gaan dan een oppervlakkig: 'kom je hier vaker?' Een man die je respecteert stelt je vragen die specifiek gericht zijn aan jou op dat moment.

 2. Hij praat mét je
  Niet te verwarren met een gozer die tegen je praat, en alleen oren heeft naar zijn eigen verhaal. Of een man die jou aan één stuk door laat kletsen, zonder te reageren op wat je zegt en door te vragen. Ook is zijn lichaamstaal een indicator: een man die naar je luistert heeft een open houding gericht naar jou en hij kijkt je aan als je praat.

 3. Hij heeft geen ouderwetse ideeën
  Een gentleman is van deze tijd en maakt er geen heisa van als je zelf voor het etentje wil betalen. Of als je zelf liever de deur opendoet. Hij snapt dat we in een tijd leven waarin mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn en jij zelf jouw regels bepaalt.

 4. Hij past zich aan
  Als hij je respecteert zal de man in kwestie je reactie op zijn avances accepteren. Ook in het geval van een nee. Hij blijft kalm en rustig als hij een blauwtje loopt.

  Er zullen ook mensen zijn die dit niet meer dan normaal vinden in menselijke interacties. Niet alleen tussen twee potentiële lovers, maar ook gewoon tussen vrienden, kennissen of zelfs vreemden. Misschien hebben zij helemaal gelijk en is de verwachting die je hebt van fatsoenlijke omgang met mensen in het algemeen, het minste wat je ook mag verwachten van een aantrekkelijke man.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Dating