7 dingen die hij zoekt in zijn vriendin (maar nooit zal benoemen)

Dit maakt voor hem het verschil tussen een scharrel en zijn meisje

dingen-zoekt-hij-in-vriendin
Scott Broome


Mannen zijn net mensen en hebben net als vrouwen needs in hun relatie. Een macho bespreekt alleen minder snel wat hij nodig heeft in de relatie. Gelukkig kunnen wij wel communiceren en dit is wat jouw man graag van jou wilt, maar zelf nooit van jou zal vragen.

 1. Respect
  Mannen verschillen hierin niet veel van vrouwen. Hij wil namelijk graag dat jij hem respecteert. Dit betekent dat je hem serieus neemt en hem ruimte geeft.

 2. Vriendschap
  Natuurlijk heeft hij vrienden zat, maar met jou wil hij ook graag vrienden zijn en bijvoorbeeld een potje basketballen voor fun. Dat jij er niks van bakt, vindt hij alleen maar schattig.

 3. Arm candy
  Hoe lang jullie ook samen zijn en hoe veel hij er ook van houdt om lekker lazy met je op de bank te hangen. Je man geniet ervan als je je opdoft en er tiptop uitziet als je met hem op straat loopt. Hij houdt ervan als hij met zijn meisje kan showen.

 4. Waardering
  In de vorm van een compliment of een attent cadeautje. Gewoon omdat hij een mooi mens is. Geen man op aarde is ongevoelig voor de oprechte waardering van zijn meisje.

 5. Onafhankelijkheid
  Gelukkig voor de sterke vrouwen onder ons worden mannen week van een sterke vrouw. Natuurlijk wil hij net zo graag je kwetsbare kant zien, maar de wetenschap dat je ook zonder hem kunt, prikkelt hem.

 6. Aanmoediging
  Niet voor niets is er de uitspraak: achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. Hoe sterk of succesvol je man ook mag zijn, onzeker is hij ook. En juist op die onzekere momenten heeft hij je steun nodig. Dan wil hij weten dat zijn meisje altijd achter hem staat.

 7. Verlangen
  Obviously vind jij hem aantrekkelijk en kun je de hele dag naar zijn ontblote bovenlijf staren. Dat jij dit weet, betekent niet dat hij dat ook doorheeft. Subtiele hints ontgaan mannen vaak en het kan dus geen kwaad af en toe te zeggen dat jij niet kan wachten om hem in al zijn nakedness te zien.
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Dating