9 date-ideeën onder de €10 voor lovers die blut zijn

Want hé, money can't buy you love

date-goedkoop-idee-stel
Unsplash

Het lijkt wel of daten gelijk staat aan 'grote uitgaven', maar je hóeft niet fancy met elkaar uiteten te gaan. De volgende 9 date-ideeën zijn misschien wel nog leuker, en kosten niets tot een tientje.

 1. Bekijk een zonsondergang of sta heel vroeg op voor een zonsopgang
  Schrijver Jo Walton snapt het: There's a sunrise and a sunset every day, and they're absolutely free. Don't miss so many of them. Een beetje voorwerk doen (een mooie spot zoeken in de buurt of ergens in Nederland) is wél even de moeite waard.

 2. Probeer samen een recept uit
  Net zo romantisch als samen uiteten gaan, is samen koken. Goede playlist op, ondertussen een wijntje drinken en een beetje roeren in pannen en kletsen. En, met een beetje goede wil, samen schuifelen in de keuken. A girl can dream.

 3. Samen naar de sterren kijken
  Hoe donkerder de omgeving, hoe indrukwekkender de sterrenhemel. Neem een plaid mee in de auto of op de fiets en rijd samen de nacht in.

 4. Leer van elkaars skills
  Hóe geweldig is het om samen een quatre-mainsstuk op de piano te kunnen spelen? Of leer van hem/haar hoe je moet skateboarden, of why not, krijg een beginnerslesje FIFA.

 5. Geef je samen op voor een middag vrijwilligerswerk
  Samen een muurtje schilderen of boodschappen doen voor een eenzame ouder. Bij Stichting Present kun je vrijblijvend een paar uur iemand helpen. Gegarandeerd een geslaagde date.

 6. Bezoek samen een rommelmarkt of kofferbaksale
  Zo leer je elkaars smaak een beetje kennen en wie weet duik je een oude, romantische dvd op voor 's avonds.

 7. Bouw samen een pizza
  Cute boy/girl + pizza = all we ever asked for.

 8. Ga samen op zweet-date
  Een lange wandeling langs het strand, kanoën over de grachten, hardlopen door een mooie omgeving; het moet bij jullie passen, maar zijn jullie een beetje sportief dan is dit een winner.

 9. Doe samen mee aan een pubquiz
  Heel relaxt, terwijl je ondertussen toch even kunt peilen hoe het met de algemene (culturele) kennis van je lover staat. En wie weet eindigen jullie uiteindelijk voor een karaokemachine met een microfoon in de hand...
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Dating