9 ongewone, maar geinige manieren om een potentiële lover te ontmoeten

You're so welcome

ongewone-manieren-potentiële-lover-ontmoeten
Mary Sill

Voor iedereen die door de waar-een-partner-te-ontmoeten-trucendoos heen is. Denk aan oogcontact maken in de kroeg. Een lamme duim kweken met swipen. Verjaardagen afstruinen onder het mom 'de zus van een vriendin van me heeft haar relatie ook te danken aan het via-via-via-concept.'

Oftewel: dit lijstje is voor iedereen die de wanhoop nabij is wat de liefde betreft. Dat was sarcastisch. Dit is gewoon een geinig lijstje over ongewone manieren om een potentiële lover te ontmoeten. Doe ermee wat je wil.

 1. Naar de dj in een club stappen met je 06 op een briefje en zeggen: "Je mag mijn nummer ook wel eens draaien."

 2. Leuke docenten van je middelbare school opzoeken via social media omdat daten met hen nu wel geoorloofd is.

 3. Elke zondagavond om 19:00 uur onze Facebookpagina checken voor 'Menflix & Chill.' Een rubriek waarin we wekelijks de leukste single van Nederland presenteren, inclusief mailadres.

 4. Voor wie het lastig vindt om uit het niets een praatje te maken met een aantrekkelijk iemand: ga hengelen in de supermarkt. Daar heb je altijd iets te zeggen. "Raar vraagje, maar weet jij misschien waar de vissticks liggen?"

 5. Je baan misbruiken door een 'very important' meeting in te plannen met degene die je wel ziet zitten. Of, in ons geval, de singlerubriek 'Menflix & Chill' beheren en interviews regelen. (HAHA).

 6. Voor wie het nog niet wist: eerst had je slechts speciale datingapps (Tinder en Happn, bijvoorbeeld). Tegenwoordig zijn Instagram en zelfs LinkedIn ook gepromoveerd tot flirtapp. Iets met sliden in DM's, tactisch linkedIn profielen bekijken, privéberichten sturen...

 7. Meedoen aan Temptation Island. Zowel verleiders als stelletjes hebben bijna altijd prijs. We noemen een Lize en Ken, Merijn en Pommeline en een Kevin en Chloë. En lukt het niet op Coconut Beach; dan is het wel raak in eigen land. Kijk naar Megan en de beste vriend van Joshua.

 8. Meedoen aan First Dates kan ook. We horen je denken: daar willen ze elkaar toch zelden nog een keer zien? Klopt. Maar wat veel mensen niet weten is dat deelnemers vaak pas na de opnames écht succes boeken. Iets met heel veel berichten krijgen via Facebook en Instagram.

 9. Wie was je allereerste crush? Iemand van de basis, middelbare school? Uit de buurt? Even je crushgeschiedenis oprakelen en de betreffende personen begluren via social media. Goed opgedroogd? Mooi, dan kun je in z'n DM sliden: "Ik moest ineens aan je denken. Ben reuze benieuwd wat je nu allemaal doet."
  This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Dating