Dit is waarom je soms pas verliefd wordt als hij geen interesse meer in je heeft

Geen zorgen ladies, er zijn dus drie logische verklaringen voor

redenen-jij-verliefd-hij-geen-interesse
Zohre Nemati

Soms word je pas verliefd als de man in kwestie geen interesse meer in je heeft. Alsof je rent voor een trein waarvan de deuren voor je neus dichtgaan. Je zet alle zeilen bij om hem terug te winnen, maar it’s too late and you know it. En dat terwijl de rollen een week daarvoor nog waren omgedraaid. Vond je zelfs dat hij té veel whatsappjes stuurde. We feel you. Maar ladies, er zijn dus drie logische verklaringen voor.

 1. Onduidelijkheid leidt tot nadenken
  Als hij duidelijk laat merken dat hij je wilt, is er geen stof tot nadenken. Maar zodra het roer omdraait, gaan de alarmbellen rinkelen, want oh boy: vindt hij je nog wel leuk? Het vele nadenken hierover zorgt ervoor dat je eerder interesse krijgt en dat wekt weer verliefde gevoelens op.

 2. Zelfverzekerdheid maakt aantrekkelijk
  We denken misschien dat we in eerste instantie vallen op uiterlijk, maar zelfverzekerdheid verricht soms meer wonderen dan symmetrische gelaatstrekken. Geen arrogantie, maar een uitstraling dat hij je niet nodig heeft. Als hij dan ook nog in de smaak valt bij andere vrouwen, is het helemaal raak.

 3. Vergelijk het met iets niet mogen
  Iets verbieden werkt in de meeste gevallen averechts. Ga maar wat jaren terug in de tijd. Weet je nog? Dat je vroeger een film niet mocht zien van je ouders en er dan juist iets magisch omheen hing. Jep, je moest en zou ‘m zien.
  Advertentie - Lees hieronder verder
  Meer van Dating